MTA Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2019
-
cevapları açıklarlar mı sizce aüsm ?
-
yargılanmanın yenilenmesi ile ilgili hangisi yanlıştır ?
Yeni sebeplere dayandırılarak yargılanmanın yenilenmesi istenemez diyordu galiba bu yanlış
Hangisi zincirleme suç tabidir ?
Cinsel istismar
Şikayetle ilgili hangisi yanlıştır diyordu ?
İştirak halinde suç işlemiş sanıklardan bir için şikayetten vazgeçilirse sadece onu etkliler diyordu yanlış hepsini kapsar ?
Hangisi Cb düzenleyici işlemlerine dava açma yeridir ?
Danıştay
ivedili yargılama başvuru süresi
30 gün
hangisi borç ilişkisini sona erdirir ?
İkale ( iş sözleşmesinin feshi )
hangisi en geniş hak tanır ?
mülkiyet hakkı
İrtifak hakkı ile ilgili bir soru vardı yanlış olanı soran ?
Borçlunun temerrüdü ile ilgili bir soru ?
hangisi yanlıştır diye bir soru ?
belgeye veya sicile dayandıran kesin karine oluşturur diyordu ?
adi karine olacaktı
Hangisi KTK kuramaz ?
yönetmelik
Hangisinin yönetmelik çıkarır ?
Baro - Adalet bakanlığı - CB
benim hatırladıklarım bunlar eklemek isteyen varmı ? -
Ben iktisattan kalacam herhalde zzzzz
-
@RqzeeT ya hocam sınavdan çıkınca anlayamamıştım ama şuan bakıyorum iktisat nerdeyse 10 soru felan baya bir zordu , hukuk keza kolay gibi gelmişti ama çıkınca epey yanlış yaptıgımı farkettim cidden çok zor bir sınav olmuş barajı geçen 20 kişi olacakmı acaba ? iktisat da en az yarısı gider buna eminim
-
İngilizcede bilmeyen için zordu bence
-
Para talebi sorusu vardı. Fiyatlar, beklenen enf,reel faiz,ödeme araçları, finansal varlıkların likitleşmesi
-
@rassal ödeme araçları artarsa para talebi azalır yaptım hocam Kredik artı kullanımı vs
-
ingilizcesi ve yds si iyi olan arkadaşlar ingilizce seviyesi sizce yds kıyasında kaçtı ? benim skorum yok o yüzden merak ettim
-
@Willsmithh yds nin en kolay sorusu bile bu sınavdaki sorulardan 2 tık yukarıda.ben bütün parçaları anlayabildim yds de 1 tanesini bile tam olarak anlayamıyorum.ama İngilizce çalışmayan veya bilmeyen birisi yapamazdı bu sınavı.yds 35-40 arası
-
@rassal anladım hocam babada cloze test zor geldi
-
@Willsmithh beklenen enflasyon artarsa para talebi azalir (modern miktar teorisi) siklarda artar. Dediginiz secenek dogru soru yanlisi soruyordu.
-
@kpssınavı hocam ozamansoruyu yanlış anlamışım şimdiden 7 8 yanlışım oldu nurtopu gibi iktisat tan geçen kaç kişi olacak acaba
-
@Willsmithh itiraz için açıklaması gerekir hocam değil mi
-
@a-c-pigou hocam bilgim yok daha önce geçen sene yıldırım Beyazıt Üniversitesi soruları açıklamasını halde itiraz kabul etmiş
-
Facebookta bir arkadaş sorup yazmış 2 gün içinde sorular açıklanacakmış
-
@Başkent1910 iyi oldu bu hiç değilse barajı gevemediysek sonuç beklemeyiz
-
Başlık çok hareketsiz diğer sınavların etkisinden mi MTA hedef sınav olarak görmedi heralde kimse
-
@kpssınavı bende beklenen enflasyon yaptım ama galiba yanlış olan fiyatlar artarsa para talebi azalır diyen şıktı. Kitabıma baktım fiyatlar artarsa para talebi de artar diyor.
-
@rassal zaten artar yazıyordu hocam .
-
@wollstonecraft her şıkkı en az 5 kez okudum ama yinede emin değilim.yaklaşık 5 soruyu yanlış okumuşum sınavda