MTA Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2019
-
@a-c-pigou çok emin olarak yapmadım. Ben bitiriyor olarak baktım, maaş harcanır, bitirilir diye düşündüm
-
@enjoythesilence olabilir hocam iddaali konuşmuş olmayım ben yine. cevaplar açıklanınca daha net bir sonuca ulaşırız.
-
@a-c-pigou yok hocam ben de emin değilim zaten sizin dediğiniz de mantıklı
-
Arkadaşlar soruları bi toparlayalım mı hatırladıklarınızdan
-
nobel iktisat:yoksulluk
izaha davette vergi ziyaı:.%20
solow artığı:%50 artmıştır
arz fazlası:8 -
@bomçiki solow artığı %50 artmıştır cevabından emin misiniz hocam
-
@enjoythesilence hocam çözdüm %50 arttı olarak buldum doğru yanlış bişey diyemem
-
@bomçiki ben de onu yaptım da o yüzden sordum
-
@karagergedan doğruduru soruyordu diye hatırlıyorum hatta ben karşılama oranını 2 ye göre artırır dedim
-
Kamu hukuku sorularını hatırlıyorsunuz
Cb düzenleyici işlemi ankara idare mahkemesi
Ivedili yargılama 30 bunların haricinde hatırlamıyorum pek -
@Willsmithh hocam cb çıkardığı tüm yönetmelikler ilk derece mah olarak Danıştay bakar diye biliyorum
-
@RqzeeT olabilir kaymakamliktan beri anayasa idare bakmadım unutmuşum baya ona güvenip calİsmadik patladık hukukda
-
@RqzeeT katılıyorum
-
@a-c-pigou aynen hocam boşluğuma geldi benimde hukuk zor geldi bana genel.olarak hatırladınız hukuk soruları varmı hocam emin oldugunuz
-
@Willsmithh hocam sınav genel anlamda orta zordu bence de. İktisadı söylemiyorum bile. Hukuk kısmında bir kaç soru da tüm şıklar doğru gibiydi ya da hiç biri doğru değil gibi. Borçlunun temerrüdü ile ilgili bir soru vardı. Temel hak ve özgürlüklerin kısıtlanması ile ilgili yanlış olan soruluyordu. Zincirleme suç sorusu vardı çocuk istismarı idi cevap yüksek ihtimalle
-
@a-c-pigou evet çocuk istismarı o kamu soruları güzel hazırlanmış sınırlama sorusu kafamı çok karıştırdı inş hukuk barajına takılmam
-
@Willsmithh sınırlam da hepsi doğru gibiydi
-
@a-c-pigou hocam sınırlamada milletlerarası olan sık olması gerekli cünkü o yabancılar için bir şart ve bir de durdurma için bir şart diye hatırlıyorum . Diğerleri doğruydu
-
@wollstonecraft ben de onu işaretledim fakat sınav anında o da doğruymuş gibi geldi
-
@a-c-pigou hocam o soru yanlıştı galiba sınırlama diye sormuş sonra savaş seferberk demiş bende milletlerarasi yaptım ama hepsi dogru gibiydi