MTA Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2019
-
@modigliani-0 benimde 47.5 yds var sizin nasıl?
-
Ben hala son hafta gramer mi çalışsam okumamı karar veremedim gidip 7 8 gramer sorarlarsa sonra
-
Başlık çok sessiz arkadaşlar çalışmalar nasıl gidiyor ? Maliye bölümünde maliye teorisi ve maliye politikası bütçe ve tvs yazıyor borçlanma kamu gelir harcama yokmu ? Bide tvs genel esaslarına kasıt nedir
-
Arkadaslar giriş belgesini çıktı aldığımızda da fotoğraf görünmüyor mu ? Yani fotoğrafsız mı olacak giriş belgesi ?
-
@wollstonecraft bende de yok hocam fotoğraf. Böyle olacak sanırım. Zaten TC yazıyor sıkıntı olmaz
-
@Shadowmoon çok sağolun hocam
-
@wollstonecraft ben her ihtimale karşı destek maili attım, giriş belgesinde fotoğraf olmayacağını söylediler bilginiz olsun
-
Sınavda şirketler hukuku yok mu? Yoksa bana mı öyle geliyor
-
Çalışmadım ben. Olsaydı yazarlardı
-
@enjoythesilence bu tarz 10 yılda bir alım yapan kurumlar çok anlamıyor bu işlerden, korkuyorum açıkcası.
-
@rassal vgm sınavında konular içersinde olmamasına rağmen soru gelen yerler oldu, bu birazcık soruyu hazırlayanların dikkati ve özeniyle alakalı bir durum. 20 hukuk çıkıyor. Altı hukuk başlığı var, hepsinden 3-4 soru sorulacak. Ticaretten de gelse gelde maksimum yazmadığı halde 1 tane gelir diye düşünüyorum. O yüzden 1 soru için şirketlere çalışmak yerine mesela 3-4 soru gelecek bir alanı çalışmak daha mantıklı
-
@enjoythesilence şirketlerden 1 gelir demek istedim
-
Arkadaşlar yarınki sınavda hepinize başarılar allah emeklerimizi zayi etmesin iyi olan hakeden kazansın inşallah
-
Arkadaşlar hepimize geçmiş olsun Simavi belki daha sonra yine başlığı açanlar olursa fikir vermesi açısından değerlendirmek istiyorum
İktisat ve kısmen 2 3 hukuk sorusu hariç kolay bir sınavdı diyebilirim ingilizce ise hazırlık eğitimi alan herkesin geçme ihtimali yüksek bir sinavdi.
Sınavın belirleyicisi iktisat ve ingilizce olacaktır özellikle İngilizcesi çok iyi olanlar 20 de 20 yapıp ortalamayı yukarı çekmişlerdır
Bu arada hukukda ve iktisat da klavuzda olmayan konular vardı o yüzden tum.alan derslerine eksiksiz çalışmak gerekir -
Ayrıca benim sınıfımda sınava görmeyen 5 kişi vardı diğer 2 salonu bilmiyorum tahminen 85 90 kişi girdik sınava
-
Bende iktisatta çok zorlandım 7-8 tane kesin doğrum var.
-
Borçlar hukukunda hatalı soru vardı
-
İngilizce yüzünden görmeyenler uzulecekler
-
Bu arada Nobel sorusu kurEsel yokşıllık 3.Basel ile ilgili olan OECD ülkeleri kredi verilir şıkkı yanlıştı
-
Borçlar Hukukunda hatalı soru var arkadaşlar. Borc ilişkisini sona erdirmeyeni sormak istemişler ama sona erdirir diye yazmışlar soruda