MTA Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2019
-
@rassal anladım hocam ben daha önce yds ye girmedim ama İngilizcem fena değil lisansım ıngilizce idi şimdi neye calisan onu bilemiyorum gramer mi yapsam okuma mi yapsam ağırlıklı yani 20 sorunun kaçı gramer olur yds deki ilk 36 tarzı mi sorular olur
-
@Willsmithh ne soracakları belli olmaz ama bence okuma ve kelime çalış.60 barajı olduğu için biraz kolay sorabilirler sonuçta o puanı en az 20 kişi alacak şekilde ayarlamaları lazım. Tedaş ta baraj olmadığı için zorluğu umursamamış olabilirler
-
@rassal anladım hocam ben 1 hafta yoğun gramer çalışırım 2 hafta da devamlı okuma yaparım elimde passagewırk var onda gramer kelime herşey var o şekilde yapayım
-
Bu arada aradaslar liste baktım İngilizcesi 0 olan ve gördüğü her sınava basvUran ve bu sınava hiçbirşekilde girmeyecek arkadaşlar başvurmuş yazık günah gerçekten bu ortamda siz birbirinizi dusunmezseniz iibf yi kim düşunsun hakka girmeyin bu sınava yine 80 kişi anca girecek
-
@enjoythesilence ben senin başvurduğun sinavlardan daha iyi bi yerde calisiyorum merak etme
-
@zz kesin öyle oldu emin ol yarısı gelmeyecek sinir oluyorum bu tiplere ya da gelecek İngilizceden gecemeyecegini bile bile basvurdu. İnsan az kendini ve ne istediğini bilmeli diye düşünüyorum!
-
@Bahriye-Nazırı bir kurumda çalışıyor olmanız terbiye kurallarını biliyor olduğunuzu göstermez. Birazcık büyümenizi tavsiye ediyorum size
-
@Willsmithh İşte benim de bahsettiğim şey tam olarak buydu. Bu hak yemek değil de nedir söyler misiniz? İngilizcesi 0 olan da başvuruyor, sınava girmeyecek olan da... Neyse ben bu konuda diyeceğimi daha önce zaten dedim. Aynı tartışmayı alevlendirmenin kimseye bir faydası yok. Sağlık olsun, kısmet değilmiş diyorum kendi adıma. Size ve gerçekten bilinçli olarak başvuru yapıp emek gösteren diğer herkese sınavda başarılar diliyorum. Herkes için hayırlısı olsun.
-
@sbf13 Haklısınız. Maalesef ben daha önce bu konudan bahsettiğimde üstüme çok gelindi. Bu yüzden artık bir şey demeyeceğim. İnşallah biz de emeklerimizin karşılığını elbet bir gün alacağız.
-
Değerli Arkadaşlar,bu akşam 20.00 de yapılacak sponsorlu etkinlikte aşağıda paylaşacağım SGK taglerini de GUY tagi ile birlikte paylaşalım.SGK mülakatının sizlerin ilandan önce açıklanması 350 adayın aradan çekilmesi, mükerrer başvuruların olmamasına ve taban puanın daha da düşmesi demektir.0.1 puan dahi düşse 1 arkadaşımıza umut olabiliriz.Şimdiden teşekkürler.
#SgkDntYardAcıklansın
#sgkdntyardacıklansın -
Arkadaşlar bugün itibari ile sınava çalışmaya başlayacağım İngilizcem fena değil daha önce sormuştum ama cevap alamadım bu tarz kurum sınavlarında sorular yds tarzı mi oluyor 20 soru için nasıl çalışmalı okuma ve kelime mi yoksa bariz 5 6 tane gramer bağlaç vs sorusu geliyormu? Bana 20 günlük bir harita çizmek için yardimci olacak arkadaşlar olursa çok sevinirim
-
@Willsmithh dün dhmi bildigiğin yds gibiydi.Çeviriler basitti sadece ydsden ona göre hesap et ama MTA o kadar zorlamaz
-
@hanniball anladım hocam ben ozamam 20 gün 3 4 çeviri yapıp hen gramer hem kelime olarak analizedeyim baya bi faydalı olur
-
Arkadaşlar dün size de mesaj geldi mi sınav giriş belgesi için ? Geldiyse giriş belgenizde resminiz var mı?
-
@Başkent1910 giriş belgesinde benim resmim yok hocam
-
@Başkent1910 bende de yok
-
Tamam o zaman arkadaşlar sağolun. Profil kısmında eklediğiniz fotoğraf sınav giriş belgesinde görünecek diyor ekledim ama baktım yok ondan sordum
Herkes Ankara üniversitesi DTCF de mi girecek ki -
İngilizce düzeyleriniz nasıl arkadaşlar
-
@modigliani-0 lisans ingilizce okudum ama epey körelmiş yds 50 seviyesindeyim skoru yok ama denemelerde genelde o civarda yapıyorum
-
Hocalarım birde tvs genel esasları diyor ben anlamadım gelir vergisi KDV frlan vergi özele giriyor genel esaslara kasıt nedir ?