MTA Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2019
-
@Aspirik ikale borç ilişkisini sona erdirir diğerleri borcu hocam soruda hata yok
-
@Willsmithh Basel sorusunda doğru olan şık soruluyordu özkaynak değişikliği yapılmıştır şıkkını işaretledim.
“ Basel III kapsamında yapılan en önemli değişikliklerden birisi bankaların sermaye yeterliliği hesaplamalarında kullandıkları sermaye tanımının değişmesidir.“
Referans olarak bunu gösterebilirim. -
@Willsmithh Farkli şeyler mi hocam ikisi bilmiyordum. Uygun bir zamanımda araştırayım ben. Madem oyleyse bize aynı anlatan veya ikisinin farkini anlatmayan borclar hocama buradan selamlar....
-
@karagergedan hocam yanlışı soruyor diye hatırlıyorum ben .
-
@wollstonecraft İddiada bulunmayayım ama iki kere kontrol ettim hangisi doğrudur diye aklımda kalmış başka bir arkadaştan daha teyit gelirse daha sağlıklı olur
-
Sonraki sınavlara fikir olması açısından sınavı değerlendirecek olursam; hukuka aşina olan yapardı . Bir kaç soru özel çalışma gerektiriyordu . İktisat benim açımdan zordu . Genel olarak ekonomiye ilgi ve günceli takip gerektiriyordu . Muhasebe nispeten kolay kalmış diğer alanlara nazaran . Bence daha seçici olabilirlerdi . İngilizce ise bir sınavla kıyaslayacak olursam yökdilden daha kolaydı . 40-50 YDS yapan birisi çok rahat geçebilir tabii sınav esnasında yaşanan stres, şanssızlık ve yanlış okumalar tahmin dısında tutulursa . İktisat belirleyici olacaktır . Hepimize geçmiş olsun
-
@karagergedan kıymetli hocam yanlışı soruyordu diger 4 sık zaten baselin 4 ana konusu
-
@Willsmithh borç ilişkisini sona erdirir diye soruyordu soru. 4 şık sona erdiriyordu. Hatalı.
-
@SonMaliyeci hocam bu soru çıkmış sorudur aynı zamanda takas ibra bunlar borcu sona erdirir ikale borç ilişkisini sona erdirir
-
@Willsmithh dostum onlara itiraz eden yok Soru kökü hangisi erdirmez diyeceğine erdirir demiş. Sorunun tamamını okumadığınız sanırım
-
@SonMaliyeci Borc ilişkini sona erdirir diye soruyordu işte ? İkale borç ilişkisini sona erdirir
-
Colleague
Victim
Burn
PollutedHatırladığım kelimeler
-
@enjoythesilence aynen doğru hocam bunlar değil mi
V1 vardı Birtane beginn/can hatırladığım -
@enjoythesilence pharsel Word sorusunu hatirliyirmusunuz Cloze test teki
-
@Willsmithh gives away
-
@Willsmithh begin can olacaktı evet. Başta kütüphanelerle başlayıp sonra internet ortamına geçiyorlar sorusu
-
@a-c-pigou şu maaşını harcama sorusu dimi. Sanırım ben onu ends up yaptım
-
@enjoythesilence evet hocam give away hibe etmek olarak daha uygun geldi bana
-
@a-c-pigou bende öyle yaptim yds skorum.yoktu ama kolay Di sanki haziriktaki vizelerimiz gibiydi
-
@Willsmithh evet hocam görece kolaydı ingilizce çalışan bir aday için