Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu Bilişim Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2019 (Sosyal - Hukuk - Mühendislik)
-
@guymağduru 266 hocam 2019
-
@Cura Okurken gerildim hocam
-
@primocarnera 89 üstü istediği şehri yazsa gelir. mesela izmir diyelim. 40 kişi olacak sizce üstünüzdeki 90 küsur puanlıların hepsi izmire mi hücum edecek ya da mersin diyelim. 90 üstü puanlılardan en az 20 kişi mersin mi yazacak? bence 89 ve üstü olup il seçebilme lüksüne sahip olanlar çok şanslı.
-
@islimbot herkes ankaraya yüklenirse 87 gibi yüksek kapatır. ankara gelmeyebilecek 85 li puan sahipleri izmire mersine erzuruma başvurup sınava hak kazanırsa şaşırmam
ancak herkes düşük kapatacak diye izmire mersine erzuruma yüklenirse o zaman buralar 87 gibi yüksek kapatabilir ve ankara 85 e düşebilir. bakalım hangisi olacak
-
bana da herkes ankaraya yüklenecekmiş gibi geliyor guydaki istanbul misali gibi.
-
Başvuru formunu açabilen var mı ?
-
@Ђилаc_Mилован ankaraya yüklenilse dahi 87e düşeceğine inanıyor musunuz ? bilmediğimden soruyorum
-
@sefmo benim puanım 88 izmire başvuracagım risk alıp ama ankara da p4 kesinlikle 87 ye düşer 86 dahi olabilir
-
@hukukcukişi p4 87 ile İzmir istiyorum bende ancak riske atmayıp mecburan Ankarayı yazacağım
-
Baya Izmir isteyen var herhalde.
-
Şehir seçme imkanımız varsa 92 ile izmir yazarım bende
-
@brkyskr başvururken seçilecek evet ona göre taban puanlar belirlenecek
-
Merkez teşkilatı için ve taşra teşkilatı için farklı tarihlerdeki sınav nasıl olucak? Anlıyamadım.
-
eem cilerden başvuracaklar yokmu
-
@Cemre33 bence taşra için daha kolay sorarlar. ikisinin de maaşı aynı olmasına rağmen ankara için 18 kontenjan açıp 10-12 kişi almaları sorun olmaz ama taşraya ihtiyaçtan ötürü açılan o kontenjanlar dolsun diye daha kolay sorarlar. kurumun önceki alımlarında ilan ettiği kontenjanı doldurmadığı oldu ama taşrada ilan ettiği rakamları alır.
-
@islimbot sorular farklı mı olur puanım 84 küsür. Bende basvuru yapıcam taşra kadrosuna. İnşallah düşer.
-
@Cemre33 hocam sorular aynı olur ya
-
@IS-LM aynı soru olursa birileri soruları alıp sınava girer. mutlaka taşra için sınava girecek birilerinin bir hafta önce sınava giren arkadaşı olur. aynı sorular olsa aynı gün olurdu. tamamen tahmin benimki
-
@islimbot günler farklı mı ki öyleyse tabiki dediğiniz olur ben günlere bakmadım
-
Arkadaslar anket mi yapsak ona göre herkes başvuru yapar tek il tercihi sıkıntılı biraz