Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu Bilişim Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2019 (Sosyal - Hukuk - Mühendislik)
-
@scofieldmustafa telefon yoluyla ulasan kurumda calisan uzman bu sekilde bildirimde bulundu bana ben elciyim zeval olmaz
-
Bir de mv yapabileceği işleri mi yoksa yapamayacagı işleri mi soruyordu?
-
@jeanpaulsartre eyv hocam
-
@scofieldmustafa rica ederim
-
@jeanpaulsartre açıkcası ilanı okumak gerekir. İlanda itiraz süresi ve süreci yazar. Ayrıca bu Muhtasar Beyannamesiyle ilgili soru iptal olmuş ve herkese 1 net şeklinde uygulanacakmış. İİBF
-
Hocam geç kaldınız biraz ilanı okudum kurumu aradım ztn dilekçeyi veren benim sorunun iptal olacagını ileten de benim
-
@jeanpaulsartre pek girmiyorum daha çok facebook gruplarını kullanıyorum. Yeni girip bakabildim.
-
Hocam o zaman önceki yorumları okuyup ona göre bilgilendirme yaparsanız bu tarz hatalara imkan vermemiş olursunuz nacizane bir tavsiyedir
-
@jeanpaulsartre Yanlış bilgi vermedim. Sadece iptal olduğunu yazdım.
-
İptalle 34.50 oluyorum. Yine sınır yine ama düşmeyecek zaten sınıra. Kaçırdık artık ️
-
35 üstünün mülakata kesin kalacağı yönündeki dayanak nedir ?
-
Benim bu iş olur gibi
-
@Sivka27 ben yanlış bilgi verdiniz yazmadım tereyice tere satmaya çalıştığınız için tavsiyede bulundum sadece sanki birisiniden sorunun iptal edildiğini duyup beni etiketlemeniz biraz abest-i iştigal gibi geldi
-
Patik sorusu ne yapıldı arkadaslar ? Onun cevabı belirtilmemiş
-
@dzndr diyalog kurduğum kişiler genelde 35 bandında seyrediyor çan da uygulanabilir nihai kararı sonuçlar açıklanınca görücez umutlanmak ya da umutlanmamak lazım bu defteri şimdilik kapatıp önümüze bakmalıyız hocam
-
@scofieldmustafa netlerinizi neye göre belirliyorsunuz ?Sorular açıklandı mı ki?
-
@cenghuseyin hocam 50 sorunun 50 si de var forumda
-
@jeanpaulsartre bunu sen mi diyorsun
-
@lost_mugger neyi
-
@Sivka27 Sayın değerli hocam alıntının kaynağını yazmadan sizler ve ekibiniz facebook grup sayfalarınızda burada yazılan,çizilenleri yeterince kullanıyorsunuz.
O sayfalardaki gereksiz,kara gürültülerden uzaklaşmak için buralardayız temiz bilgiye ulaşmaya çalışıyoruz rica etsem oradaki zehirleri buralara taşımamanız teşekkür ediyorum.