Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu Bilişim Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2019 (Sosyal - Hukuk - Mühendislik)
-
@wollstonecraft evet baraj var
-
Aym somut norm denetimi sorusu vardi. 10 yıl
Matemetik sorusunda 53. Kelime KATİP buldum.
Iktisatta vergi sorusu 3500
Muhasebede finansal kaldirac 56.25ti galiba
Enflasyon sorusu 7.7
Ikame mal tamamlayici mal sorusu vardi. Xy ikame, yz tamamlayıcı -
Geçen sene çan uygulandı diye biliyorum. Biri yazmıştı galiba geçen yılın başlığında
-
@gürkannn evet tenfiz olacaktı.
-
Elektronik haberleşme kanunu uygulanabildiği kurum hangisi arkadaşlar. Dışişleri yaptım ben
-
@kuruhasan uygulanamadığını sormuyor muydu. Adalet bakanlığı yaptım ben
-
@yavuzselim uygulanmayanlardan biri değildir diyordu ama doğru yapmışsın yine de şimdi baktım
-
@yavuzselim Hangisi uygulanıyor uygulanmıyor nereden baktınız.Mevzuat sadece elektronik haberleşme değilmiydi
-
@Pigaçu elektronik haberleşme kanunu madde2/3
-
@wollstonecraft 4 katıymış
-
@kuruhasan Harbiden şimdi baktım bende. Benim aklıma kriptolu haberleşme gelmişti aceleden
-
@yavuzselim inşallsh şansınız tüm sorular da tutar hocam
-
@kuruhasan Teşekkürler sizinde
-
@scofieldmustafa eyvallah hocam saolun
-
@aroma, içinde söyledi: Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu Bilişim Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2019 (Sosyal - Hukuk - Mühendislik)
Mb 'nin faizleri sabit tutmak isterken vergi oranlarını artırması geliri nasil etkiler ?
LM yatay IS sola kayar gelir azalır dedim.
-
İkame tamamlayıcı X Y malları vardı hangisi yanlıştır diyordu. 2-4 yanlıştı
-
Şıklarda doğru yanlışlı olan soruyu hatırlamıyorum ama ikisinide doğru yaptım soruyu hatırlayan var mı?
-
@SonMaliyeci doğru olanı soruyordu .
-
Bari çabuk aciklansada insanlar bı umut beklemeseler
-
@SonMaliyeci Yerleşim yeri türkiye olmayanlar sadece Türkiye de elde ettikleri gelirlerden vergiye tabi tutulur. Türkiyede yerleşik kişiler Hem yurtiçi hem yurtdışı kazançları vergilendirilir gibi bişeydi hocam