Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu Bilişim Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2019 (Sosyal - Hukuk - Mühendislik)
-
Dört işlem sorusu parantez içi ardından baştan sona çözülüyor kural olarak ben 32 buldum ama yanlış mıyım
-
@Phoenix elinize sağlık, kurula karşı dava idare mahkemesi sanıyorum haberleşme kanunu m.62 , bir de tcknın amacında kişiler arası barış yazıyordu ben de hepsi dedim ama kanunda kişiler arası barış yazmıyor ne yazıkki
-
@Phoenix derneklerin kurulması için 5 kişi gerekir diyen öncüllü soru vardı
Kurul idari yaptırım kararinda yetkili idare mahmesine gidilir olacaktı -
@evladıthemis ben de 32 yaptım 2 yazilinca bir yerde hata yaptım herhalde dedim
-
@hukuk111 hocam aynen öyle olması gerek ama gerçekten boşa giden sorular canımı sıktı çok zor durmuyordu ama gördük
-
@hukuk111 kafam karıştı. Önce parantez içini yapıp sonra dışını yaptım. Soruyu tam hatırlayan var mi.. bu soru gitmesin.
-
Hukuktan max 9 yanlış 1 boş 37,5 net bekliyorum ama yeterli olmayacak gibi tahminizce kaça düşer
-
@Phoenix 16:2.(3+1) di soru soldan sağa işlem önceliği olduğu için 16:2.4 gibi düşünmek gerekir arkadaşlar
-
@xyzv 37.5 yeter diye düşünüyorum hatta 35in altına inebilir o zaman ne yaparlar bilemiyorum
-
@Phoenix meclis katipleri ile ilgili soru vardi
-
@Phoenix bi de avrupa konseyi pardon onu yazmissiniz 1 soru kalmis olmasi lazim
-
@karagergedan beklenen enflasyonun artması tahvil arzını artırır tahvil talebini azaltır ve faizleri artirir. Doğrusu bu şekilde kardeşim. Enflasyon artarsa borç verenin lehine olacağından dolayı arzını artırır
-
@Ahmet03 Sonraki iletilerde düzelttim dostum zaten
-
@Phoenix 11. Esnaf sınırının belirlenmesinde geçerli olan Bakanlar Kurulu'nun 2007 yılındaki kararı değil mi?
-
@Phoenix 25. Ciro sorusundaki öncülleri hatırlıyor musunuz?
-
@bsttt Pardon arkadaşlar 2018'de değişiklik olmuş cumhurbaşkanı kararı ibaresi eklenmiş
-
@bsttt kısmı ciro batıldır
hamiline ciro tahsil cirosu hükmündedir ( böyle bişeydi)
Ciro senede veya alonja yapılır ( burayı da ayrıntılı yazmıştı yazarak imzalayarak vs diye )
4. Yü hatırlayamadım -
@evladıthemis teşekkür ederim, yalnız 3 olacaktı o zaman değil mi
-
@bsttt ben de yalnız 3 yapmıştım
-
@evladıthemis teşekkürler