Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu Bilişim Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2019 (Sosyal - Hukuk - Mühendislik)
-
Başvurular başladı mı dostlar bu online başvuru formunu bulamıyorum
-
İbf de 85.5 puanla gelmemesi muhtemel dahi olsa nereye yazacağımı bilemiyorum
-
@estergon3457 hocam 20 sinde başlıyor
-
@Kanderaa taşralardan birisi gelebilir ama hangisi? bence Erzurum a abanan çok olacaktır Diyarbakır daha makul.
-
@scofieldmustafa Teşekkür ettim
-
@rassal yerinizde olsam kimseye tavsiyede bulunmam. Bu işler hiç mi hiç bilinmiyor
-
@xray yardımcı olabilirmisiniz?
-
Sadece 2018 kpss den p3 puanım var 2019 kpss ye girmedim başvurabilirmiyim kılavuzu okudum ama tam anlayamadım .
-
@xray mantık çerçevesi içerisinde 5 sayfalık ilan metnini okuduğumuzda;
-2018 veya 2019 dan herhangi birinden p3 veya p 48 den başvurabilirsiniz. 2 kpss ye birden girme şartı diye bişey olamaz.
-Başvurularda 20 sinde başlıyor. Siteye giriyorum başvuru yapamıyorum diyenlere duyurulur.- Forumu daha etkin kullanabilmek için ilan metnini bir kere okumakta fayda var.
-
Arkadaslar sınav saatini nasıl öğreneceğiz ? MTA ile aynı gün ama o sabah bu öğleden sonra olacak deniyor . Ona göre bi haksızlığa neden olmak istemiyorum
-
Arkadaşlar bilenler geçen yıllardan tecrübeli olan ya da kazanmış kardeşlerim
Uluslararası hukukla elektronik iletişim hukukuna nerden çalışalım nerden not bulunur neye çalışılır gk-gy ales gibi türkçe matematik mi çıkıyor kpss gibi tarih coğrafya da var mı ?
Yardımcı olabilir misiniz -
@mülakatzedee, içinde söyledi: Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu Bilişim Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2019 (Sosyal - Hukuk - Mühendislik)
Arkadaşlar bilenler geçen yıllardan tecrübeli olan ya da kazanmış kardeşlerim
Uluslararası hukukla elektronik iletişim hukukuna nerden çalışalım nerden not bulunur neye çalışılır gk-gy ales gibi türkçe matematik mi çıkıyor kpss gibi tarih coğrafya da var mı ?
Yardımcı olabilir misinizArkadaşlar aynı sorular benim de aklımda. Elektronik iletişim hukukunun kanunu olduğu söyleniyor. Ancak özellikle uluslararası hukuk akademik kitaplar dışında nasıl çalışılır? Kanunu veya notu var mı? Bir fikri olan yok mu?
-
@Simurgx hakkaten ya hiç daha önceden sınava giren notla çalışan yok
-
@fatos_ mta başvuruları ne zaman bitiyor bilmiyorum ama ben 20sinde elden teslime gideceğim öğrenebilirsem foruma yazarım.
-
@fatos_, içinde söyledi: Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu Bilişim Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2019 (Sosyal - Hukuk - Mühendislik)
Arkadaslar sınav saatini nasıl öğreneceğiz ? MTA ile aynı gün ama o sabah bu öğleden sonra olacak deniyor . Ona göre bi haksızlığa neden olmak istemiyorum
Kurumu arayarak öğrenebilirsin. Btk da ve mta da sinav sabah. Birisini secersiniz artik.
-
@Bahriye-Nazırı hocam ben aramıştım ama bunun henüz belli olmadığını geçen yıl öğleden sonra yapıldığını söylediler . İkisi de sabahsa tabiki birini seçeceğiz
-
@Bahriye-Nazırı Sen arayıp öğrendin mi dostum ?
Çünkü ben aradım şuan sınav saatlerinin belli olmadığını, saatlerin başvuruların yoğunluğuna göre 29 Aralık yani başvuru süresi bittikten sonra belli olacağını söylediler.
Sana ekstra ne söylediler merak ettim. -
@karagergedan 29 Kasım
-
@mülakatzedee ben geçen sene sınava girdim ama çok hazırlıksız girdigimden çok fazla hatırlayamıyorum soruları çalışmamıştım.eger listeye girebilirsem orta incelikte bir kitap almayı düşünüyorum uluslararasından ama tavsiyem sona bırakmanız unutulmaya müsait en son zamanlar bakılabilir.kitap alırsam yardımcı olur yazarım hangisin aldıgımı
-
@hukukcukişi şimdiden teşekkür ederimbenim de aklımdaki en son hafta çalışmaktı ama kaynağın derdine şimdiden düştüm ne yalan söyleyim
sınav içinde çok zor deniyor hiç uluslararası dersi de almadım çalışmadım da fikrim de yok yani notu nerden bulunur ne çalışılır
Bi de elektronik haberleşme hukuku var düşündükçe karamsarlık çöküyo