Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu Bilişim Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2019 (Sosyal - Hukuk - Mühendislik)
-
@Son-Seçim-Bükücü sağolun hocam
-
@kuruhasan hocam belediye vergileri yazıyordu, ben bu şekilde hatırlıyorum gayet eminim
-
@enjoythesilence eminseniz dedikleriniz doğru oluyor ben yanlış okumuşum demek ki
-
Geçen sene hukuktan mülakata giren kişilerin kaç net civarında olduğunu bilen var mı?
-
Şimdi ben de hukuk için soruyorum 70 almamız için gereken 35 net mülakata kalmamıza yetiyor mu 70 yoksa 4 kat olan 52 kişi içine girmek mi gerekir yani 80 üstü 52 kişi varsa altına sıra gelmeyecek mi
-
@evladıthemis 4 katı çağrılır diyor ama şeffaflık yok sanki puanlar bile açıklanmıyor. Mülakat listesi yayınlanırsa anlayabiliriz ancak ama sanırım liste de yayınlanmıyor
-
@evladıthemis ilana uyulacaksa ilk 52 kişinin çağrılması lazım fakat geçen sene sosyal bilimlerde çan yapıldığı söyleniyor. Bu sene hukuktaki genel netlerin nasıl olduğu da etkileyecektir. Çevrenizdeki ortalama netler nasıl
-
Sonuclar ne zaman açıklanacak bilgisi olan var mı?
-
@hukukişisi @ank3435 anladim sağolun . Bir değişik iş yani belki de hiç bilemeyeceğiz. Benim çevremde benden başka bu sınava giren olmadığı için ben de ne durumdayım anlayamıyorum.
-
@evladıthemis ben de aynı durumdayım, hukukçu arkadaşlar netlerini yazarlarsa belki kafamızda az çok bir fikir oluşabilir
-
@hukukişisi tamam 8 tane yanlış Ben de kesin var . 3 5 tane belirsizim var.
35 diyorum .
-
@hukukişisi benim barajın altı. 10 yanlış 3 boş 34.5 net gibi görünüyor şuan
-
kurumun sitesinde en geç 30 gün içersinde yazılı sınavı açıklamak zorunda olduğu bilgisi mevcut.ayrıca baraj 70 ancak en çok puanı alan 4 katı kişinin sözlüye kalacagı bilgisi var.her 70 alan sözlüye kalacak diye birşey yok.4 katı kişi belki 75 belki daha yüksek bir puanda kalabilir tam tersi şekilde sayı tutmaz ise çan da yapılıp 4 katı kişi tamamlanabilir arkadaşlar sitede hersey mevcut.
-
@hukukişisi 33.75 benim de
-
@hukukişisi birkaç belirsizlik olmakla beraber 37 gibi gözüküyor
-
@ist-em geçen sene Nisan'da aciklanmis 1 ay zorunluluğa uymamislar o zaman
-
@sirnakli Nisanda mülakat sonuçları açıklandı. Sınav şubatta açıklandı. Bu sene de şubatta açıklanabilir
-
@Arzuhal hocam bi optik okutacaklar neden uzun sürüyor? Optik onuyuculari mi yok acaba
-
@scofieldmustafa mühendislikte durumlar karışık neti bırakın soruları hatırlayan bile yok
-
Her sorunun 2 puan olabilmesi için yanlışın doğruyu götürmemesi gerekmez mi