Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu Bilişim Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2019 (Sosyal - Hukuk - Mühendislik)
-
Btk üşenip önceki yılların sorularını değiştirmeden soran bi kurum simdi taşra merkez olarak farklı sorar mi biraz düşündürücü. .
Ancak adil olan taşra merkez ayrimi sebebiyle kolay sorması değil ki ayni standartta keşke kaliteli soru hazirlasa emegimize değse .. -
Taşradan kasıt maaşları guy maaşı mı olacak merkez uzman yardımcılığı maaşı mı?
-
@mathilda aynen hocam ben de 82 ile basvursam mı diye düşündüm ama başvurmak sadece vakit kaybı olacak gibi duruyor.
-
@islimbot taşralara alacagı personel zaten en fazla 4 tane dolduracak kadro yokki:))
-
@RootofAllEvil "il teskilati degil bolge mudurlugu seklinde teskilatlandigindan ozluk bakimindan farki yok, yarın arayıp teyit ettireceğim" üstat böyle yazmış
-
@The-kaymakam hocam öyle diyorum ama yine de bir umut başvuruyorum hepsine . O kadar düşmez ama yine de başvurmak gerek 3 tane evrak gönderilecek altı üstü siz de başvurun ️
-
@kyloren evet risk olmuş oluyor ama benim bazı özel sebeplerden ötürü izmir yazıyorum yoksa Ankara yazardım mutlaka
-
Hocalarım unvanın özlük haklarıyla ilgili pek bir şey bulamadım forumda bilen biri unvanı kısaca anlatabilir mi zahmet olmazsa
-
@brkyskr p4 puan türü mü hocam
-
mantıken merkezdeki kadroların cok olması mülakat için şans biraz daha fazla oluyor gibi gözüküyor 20 alan yer sınavı geçen ilk 80 kişi mülakata kalacakken 2 kişi alan yer 8 kişi olacak puan aralığı daha daralır sanki.
-
p48 88.05 gelir mi gelmez heralde
-
@IS-LM gelirde hangi il gelir ? Bende 87.95 le bunu düsünüyorum
-
@hukukcukişi p48
-
Bence öngörülmesi zor bir sınav. Taşra ve merkez etkileyeceği gibi bir de MTA var aynı gün . Buraya başvuru çok olur deyip oraya yüklenme olabilir ya da tam tersi .
-
@fatos_ mta'da müfettişlik ve turne olduğundan burayı etkiler mi bilmiyorum. Bu kadroda gezme yok sonuçta
-
İnşallah mükerrer başvuru olmaz. MTA ile
-
@islimbot bilemiyorum hocam o kadar değerlendirme yapacak lüksümün olduğunu ben düşünmüyorum açıkçası Bakalım artık
-
Kaç soru var hiçbir bilgi yok
-
Bu 2 sınavın aynı gün olup olmadığı belli degil sanırsam. Maden ve btk nın
-
@karagergedan Hocam bu çan olayı nedir ? Sınavda alınan puanların ortalamasına göre mi baraj oluşacak ?