Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu Bilişim Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2019 (Sosyal - Hukuk - Mühendislik)
-
@evladıthemis ben hoca yazdım bitane bide eniştemi yazdım sıkıntı olmaz heralde
-
@Marsiyal benim de eşim babam kamuda onları mi yazsam yoksa arkadaşlarımı mi kararsız kaldım.
-
Arkadaşlar referans yazmak zorunda değilsiniz. Boş bırakabilirsiniz. Mülakata kalınca tekrar referans isterler büyük ihtimal.
-
@Baelish öyle mi hocam ben forma henüz bakmadım öyleyse iyiymiş ben yazmak zorundayız sanmıstım.
-
@Baelish hocam sen başvurdun mu? Referans alanı zorunlu ama
-
@scofieldmustafa zorunlu değil
-
@scofieldmustafa Değil hocam, başvurdum. Boş bırakıp devam edebilirsiniz. Öyle olsa o zaman referansı olmayanlar başvuramaz. Böyle saçmalık olmaz. Ayrıca iş deneyimleri de aynı şekilde. Orayı da boş bırakabilirsiniz.
-
@Baelish Allah Allah kırmızı işaretli diye ben zorunlu sandım. Referansi olmayan diye bir sey yok kodaman yazin demiyorlar bilgi almak için ev halkindan bile olur
-
@scofieldmustafa Not düşmedikleri için öyle anlaşılması doğal. İş bilgileri kısmı da sizin dediğiniz gibi. Ancak eğer referansın varsa o kırmızı işaretli kısımlara bilgileri girip eklemek zorundasın, sadece isim soyisim yazıp referans ekleyemezsin. Bu geçmiş iş bilgileri içinde geçerli. Ha yoksa kaydedip, devam edebilirsin.
-
Ben de herhangi bir referans eklemeden başvurdum. Zaten koskoca btk bilgi almak için benim arkadaşlarıma başvurmaz heralde
-
Sınav tarihi ve saati hakkında bilgi edinen oldu mu arkadaşlar
-
@Baelish anladım hocam
-
Arkadaşlar sosyal alanının hangi gün sınava gireceği ile bilgi alabilen oldu mu acaba
-
İibfli ler kim kaçla nereye başvurdu yada başvuracak bi anket mi yapsak? Ben 88 ile İzmire başvurdum ama gelmez sanırım bddk özellikle beklediğim bi sınav olduğu için Ankara yazmadım.
-
başvuruları nereden yapıyoruz?üye ol kısmından mı?
-
@Marsiyal muhtemelen herkes senin gibi düşündü. Ben 89.51 ankara yazdım
-
@gagelessh merhaba. Önce üye oluyorsun daha sonra üyelik tamamlandığında sol taraftan başvura tıklıyorsun. Daha sonra çıktısını alıyorsun.
-
@scofieldmustafa kariyer.btk.gov.tr adresinden üye ol ama gidipte kendi sitesine üye olma
-
neden siz öyle mi yaptınız?
-
@scofieldmustafa teşekkürler.üye oldum .bu mesajınızı görmemiştim