Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu Bilişim Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2019 (Sosyal - Hukuk - Mühendislik)
-
@gagelessh yok öyle yapmadım da çıktı almak icin kendi sitesinden giris yapmaya çalıştım
-
@evladıthemis kgk başvurusunda abimi yazdim insan iyi tanıyan mi var beni ancak referans için aile bireyleri dışında diye serh yoksa yazılabilir bence
-
Giriş sınavına katılmak isteyen adayların öncelikle kariyer.btk.gov.tr adresinde yer alan
başvuru formunu doldurarak elektronik ortamda göndermeleri gerekmektedir. Diye bir ibare var Elektronik ortamda gönderilmeleri gerek derken kurumun e posta adresine mi yolluyoruz başvuru forumunu. -
İyi günler kolay gelsin sınav başvuru alanına hangi il hangi bölüm başvuracağımızı bulamadım kafiyer. Btk da acaba bende mi çıkmadı yada öyle bir bölüm yok nasıl belirtecez hangi ile başvurduğumuzu
-
@oa80 önce kişisel bilgileri dolduruyorsun bitince sistem sana sol üstten sınava başvur kısmı var ordan sınava başvur diyor
-
@takkurt hocam basvuru belgesini kac sayfa olarak cikarrttiniz 3 sayfa olarak cikartiyor basvuru belgesini
-
@bohemian evet
-
@bohemian hocam arkalı önlü şekilde çıkartıp gönderdim ben
-
başvcuruda sorun yasayan var mı , ben bir türlü sisteme giremedim sayfa bulunamadı yazıyor , hangi tarayıcıda çalıştırdınız
-
@scofieldmustafa giriş yapamadım sisteme bir türlü aynı sorunu yaşayan var mı
-
@kebeye chrome da bende aynı sorunu yaşadım başta 5 dakika bekledim düzeldi.
-
aynı durumdayım
-
Ama elektronik ortamda göndermeleri gerekmektedir kısmını bende anlamadim çünkü bi yere göndermedim
-
hiç bir türlü giremiyorum firefox ve chrom dan
-
@scofieldmustafa hocam bir yere göndermiyoruz . kariyer btk dan başvuru yapıp kuruma iletmiş oluyoruz zaten. Daha önce TÜBİTAK başvurusu da böyle olmuştu
-
Herhangi bir kamu kurumunda çalışıp da başvuru yapan var mı?
-
@scofieldmustafa hocam tesekkurler
-
@takkurt hocam tesekkurler
-
hata sayfa bulunamdı sorunu ile karşılaşan var mı daha hesabı aktif edemedim bu nasıl iş
-
@fatos_ hocam siz elden mi teslim ettiniz arkadasim elden teslim etmeyi dusunuyor ama Ankara yi cok bilmedigi icin nasil gidecegini bilmiyor rica etsem yardimci olabilir misin?