Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu Bilişim Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2019 (Sosyal - Hukuk - Mühendislik)
-
@aroma Umarım görevlinin bana dediği gibi olur
-
@rain96 görevlinin dediği gibi olma ihtimali yüksek. Geçen yılın duyuru tarihlerine bakarsanız cuma günü başvurular bitmiş salı günü liste açıklanmış.
-
@Simurgx O zaman çok iyi
-
Arkadaşlar geçen sene nerde girildi sınava bilgisi olan var mi
-
@scofieldmustafa btk nın binasında
-
@UrsaBiVursa soru kitapçıkları kucaktaymış sıra yokmuş
-
@UrsaBiVursa yapma ya gerilim yüksek desene
-
@aroma yazili sinavi cok gec acikladiklarini hatirliyorum ama liste 1 hafta icinde aciklandi yanlisim yoksa
-
@hukukcukişi geçen yili kastetmedim bir önceki yılı kastetmstm hocam
-
Atkadaslar il goc 45 kisilik uzman yardimciligi icin 900 kisiyi yazılı sinava girecek ve 88 ile kapatti. Bu durumda btk 90 civari kapatmaz mi ya yanlis mi dusunuyuorum acaba daha iyi bir kurum çünkü
-
@güneşşş ilgoc daha fazla puanla türü ile çağırdı ondan yüksek kapadı. btk sadece 2 puan türüyle o yüzden öyle kıyaslama hocam.
-
@güneşşş, içinde söyledi: Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu Bilişim Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2019 (Sosyal - Hukuk - Mühendislik)
Atkadaslar il goc 45 kisilik uzman yardimciligi icin 900 kisiyi yazılı sinava girecek ve 88 ile kapatti. Bu durumda btk 90 civari kapatmaz mi ya yanlis mi dusunuyuorum acaba daha iyi bir kurum çünkü
il göç tek listeydi herkes aynı listede sıraya girdi. burada listeler puanları saptıracak.
-
@dibace sadece 2 puan türü olması da cabası. Zaten p3 ün cok kullanılacağını sanmıyorum genelde p48 olur. Ve aynı gün 2 sınav daha var. Yani düşük kapatması için bir sürü neden var
-
@scofieldmustafa sınav çakışması da cabası
-
88 89 gibi kapar bence altına düşmeyecek. 90 çıkarsa kapatıp gidelim. gerçi olmaz diye bir şey yok. Guy olsaydı rahatlardık
-
Geçen sene ilgöç ve bddk aynı gündü 90+ alan adamların ikisine başvurması yüzünden ikisine de 200’er kişi girmedi.(bir kişi aynı anda iki yerde birden bulunamıyor henüz böyle bir icat gerçekleşmedi. Yapabilenler varsa başvursunlar)
Yazık günah. Mta listesine giren biri aynı gün Btk’ya başvurmasın yani.
Bddk’ye gircek bir kişi Btk’yı da deneyeceğim diyorsa taşraya başvursun lütfen bir hafta var arada. Biz 85-90 arası alanlar da bir iki sınav görelim artık.
Adamın puanı 99 ve ikisine birden başvurmuş bunu bile gördük yahu. Böyle yapanlar inşallah mülakatlardan elenirler -
Arkadaşlar p48 ve p3 puan türü olduğu için il göçle sakın kıyaslamayın ayrıca il göçe kullanılan puanlar genelde p48 ı 82 ola adamin bazı puan türleri 87 88 o şekilde idi bu sınav 90 üstü imkansız bence MTA 100 kişi çağırdı 87 ile kapadi tamam ingilizce faktoru yüzde 50 etkiledi desek ki okşar etkilemez ingilizce 20 soru test temeli az olan bile başvurdu şansını denedi bu sınav 360 kişi çağırıyor 87 88 normal olan olur taşra vs suprizler olursa belki 1 2 puan daha düşer onun ötesinde bişey olmaz benim fikrim bu
-
@cevatcobanli444 evet bende listelerde göz gezdiriyorum sınava girmeyecek garanti beli ama yinede basvuruyorlar yazık nedir bu ego tatmini sonra iibf illeri kimse anlamıyor arkadaş daha aynı yolda olduğumuz adamlar bizi düşünmüyor bu bencillik nedir anlamak mümkün değil sadece kendini düşünen biri yarın kamu hizmeti yapıp nasıl milleti düşünecek ilginç
-
Listeye girip sınava girmeyenler bir daha başvuramasın, böyle bir kural getirilsin. Dışişleri uyguluyor bunu. Tertemiz
-
@Willsmithh biz kendimiz vermesek aileden biri verse olur degilmi