Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu Bilişim Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2019 (Sosyal - Hukuk - Mühendislik)
-
@adanali01 başvuruyu mu hocam
-
Arkadaslar bugun basvurumu yaptim p4 izmir haftaya aciklanicak dediler cok basvuru var mi izmire dedim yani var dediolsun şansımızı deneyelim herkes icin hayirlisi insallah
-
@hukukcukişi çok başvuru demek 90 üstü demek değildir. Belki de çoğu 85 puanla başvurdu. Açıklanınca göreceğiz
-
Mersine hangi puanlarla başvuru yaptınız
-
@scofieldmustafa aynen hocam ben hic bir sekilde 90 i bulacagini zannetmiyorum zaten ama sehir meselesi sıkıntılı o dusunduruyor iste
-
@Hayaller71 90, siz ?
-
@modigliani-0 85 size gelir inşallah
-
@Hayaller71 hayaller işte 85 le gelecek sanıyor umut fakirin ekmeği askddjf
-
@Willsmithh evet
-
@adanali01 hocam postacı teslim ettöğünde kabul.oluyorsa aile ile haydi haydi kabul olur
-
@Willsmithh eyvallh hocam
-
Arkadaşlar izmir e 89.8 ile başvurdum size gelir dedi oradaki görevli mutlu oldum ğek düşünmüyordum çünkü
-
@ankara0648 bu puana gelir kesinlikle
-
@dibace, içinde söyledi: Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu Bilişim Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2019 (Sosyal - Hukuk - Mühendislik)
Belli olmaz.Izmir icin talebin yuksek oldugunu dusunuyorum.
-
@Cura, içinde söyledi: Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu Bilişim Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2019 (Sosyal - Hukuk - Mühendislik)
@dibace, içinde söyledi: Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu Bilişim Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2019 (Sosyal - Hukuk - Mühendislik)
Belli olmaz.Izmir icin talebin yuksek oldugunu dusunuyorum.
Ayrica merkez uzmanlik sinavi baska sinavlarla cakistigi icin tasraya talebin artmasi gayet normal.
-
Bddk işleri bozdu biraz nasip de varsa artık gelir
-
Btk bin dahilisini bilen varmı ulaşamıyorum biturlu
-
Ben konuştum PTT de teslim edildi diyor 27 ama btk ise akşam acacaaz dedi postaları anlamadım siz nasıl takip ettiniz
-
Teslim alan m. m yazıyor
Edevlette -
@sirnakli e devletten nasil bakiyorsun hocam