Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu Bilişim Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2019 (Sosyal - Hukuk - Mühendislik)
-
@Aspirik nasıl sormuşlar elektronik haberleşmeden biliyor musunuz geçen seneki foruma bile baktım ama göremedim
-
Merhaba dostlar, Medeni Hukukta Başlangıç Hükümleri ve Şahsın Hukuku demesi; Eşya, Miras ve Aile Hukukunun olmayacağı anlamına mı geliyor?
-
@Aspirik evet başlangıç hükümleri ve kişiler hukuku
-
merhaba arkadaşlar sınavı hangi kurum yapacak bilgisi olan var mı
-
@gracesecret btik yapacak
-
Arkadaşlar elektronik haberleşme kanunu ne kadar sıkıcı ... şimdi diyeceksiniz hangi kanun eğlenceli diye ama gerçekten okuduğumu anlamak istemiyorum , çok dağılıyorum . Umarım çok detay çıkmaz
-
@şanlıefsane teşekkür ederim
-
@wollstonecraft
Ben iki defa okudum kanunu sanki hiç okumamış gibiyim. İnş uç yerden sormazlar -
Sizce Ceza ve CMK'daki YARGI REFORMU DEGISIKLIKLERI'nden bu sınavda sorulabilir mi?
-
@Aspirik hocam bir soru gelir onu da değişikliklerden sorarsa valla pes. Gerçi sormaz hocam 2007 grammy ödülü alanı sormuş. Soru havuzu o kadar eski anlıyacağımız. Şansa ne gelirse onu soruyorlar.
-
Boşa çalışıyormuşum hissi veriyor bu sınav. Sizde de o his var mı? Sürpriz yumurta resmen ne çıkarsa bahtına. Yukarıda bir arkadaş da çalışılacak bir sınav değil demişti
-
@ank3435 Kesinlikle ben de öyle hissediyorum, atıyorum kafadan 150 sayfa ceza cmk çalışıyorum 1 soru çıkacak.. Ama yine de kendimi alamıyorum calismaktan. Belki de cok kolay bir soru olacak niye çalışıyorum ki diyorum kendi kendime.. Ayrıca Il Gocte hic hukuk calismama rağmen full cıktı. Tuhaf işler
-
@darKnight Hocam sordum ama hatırlamıyorum dedi arkadaş zaten ikisini de yanlış yapmış
-
@ank3435 hocam bana oluyor yalnız değilsiniz her derse sadece göz gezdirmekten öte gitmiyorum 1 2 sor gelecek diye
-
Hocalarim matematik 3 4 tane mi cikmis benim 0 eğer öyleyse sor çözeyim az
-
@Aspirik sağolun hocam
-
Hocam il göçten önce sorular yazılıp paylaşılıyordu. Soru paylaşacak düzeyde mevzuat öğrenen arkadaşlarımız varsa paylaşırlarsa çok makbule geçer aslında
-
Sinava oldukca az kaldi nasi gidiyo calismalar arkadaslar?
-
@Bahriye-Nazırı btk ya özel birşey yapmadım ben daha mevzuat ve tarih güncel olaylar son 2 3 gün bakarım
-
Hukuklarda tıkandım artık yoruldum. Kpssde 10 aya çalıştigimi 19 güne sığdırmaya çalışıyorum resmen şu anda. Daha kurumla ilgili mevzuat ve güncel kısma bakacağım bilmiyorum nasıl olacak ama yetişecek mecburen.