Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu Bilişim Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2019 (Sosyal - Hukuk - Mühendislik)
-
Son dk dörtte üçünü unuttuğum iktisat ve muhasebeyi tekrar ediyorum daha kötü ne olabilir
-
@ank3435 valla bu saatten sonra taktik maktik yom. Bam bam bam:)
-
Güncel tarih mi çıkıyor
-
Üstadlar bu BTK her yıl aynı yerde mi sınavı yapıyor. Malum geçen yıl millet dizinin üstünde sınavını yapmak zorunda kaldı. Umarım bu yıl aynı yerde olmaz.
-
@BrettonWoods Nasıl yani hocam anlayamadım
-
@Aspirik hocam geçen yıl sınav yeri ile ilgili çok şikayet gitti acaba bu yıl sınav yerini modern sınıflarda mı yaparlar yoksa yine geçen yılki çileyi biz de çeker miyiz
-
@BrettonWoods, içinde söyledi: Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu Bilişim Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2019 (Sosyal - Hukuk - Mühendislik)
@Aspirik hocam geçen yıl sınav yeri ile ilgili çok şikayet gitti acaba bu yıl sınav yerini modern sınıflarda mı yaparlar yoksa yine geçen yılki çileyi biz de çeker miyiz
Aynen devam.Zaten bir saat suruyor sinav ayrica ne kadar kalitesiz hazirlandigini da gorursunuz.Tamamen sansa bagli kazanmak.
-
@Cura iktisat ve hukuka güveniyorum ordan soru kaçırmazsam umudum var. Diğer sorular Allah'a emanet gelecek o yüzden çok kasmıyorum sınavı. Hakimlik önceliğim. Gk kısmı canlı bomba misali 2007yi sormuş ya. Soru havuzu çok eski
-
Arkadaslar tarihten cagdas dunya tarihi var mi? Veya neye calisalim tarihten fikriniz var mi
-
@hukukcukişi eski başlıktan çıkmış sorulara bakmak lazım hocam atmıştı birisi sanki
-
Tarihten genelde kültür güncel tarzı gelmis muhasebe ve iktisat baya zormuş gebel.olarak zor sorular şuan inceledim barajı geçen çok olmamış can yapmışlar
-
Ders başına soru sayısı nasıl oluyor arkadaşlar hiç bir bilginiz var mı
-
@Willsmithh evet bende öyle hatirliyorum emin olamadim artik ne çıkarsa bahtimiza koskoca tarih
-
Btk nın kuruluş kanununu nerden edindiniz arkadaşlar yani elektronikten başka kurum mevzuatı için neye bakmalıyım aşırı stres oldum
-
@mülakatzedee btk nin kendi sitesine girin orada var kurulus kanunu ve baska kanunlar var
-
Geçen sene aşağı yukarı kaç doğru ile mülakata kalındı arkadaşlar ?
İİBF için -
arkadaşlar sınav için giriş belgesi yayınlanmayacak mı ?
-
@modigliani-0 bunu bilen yok heralde neyler yazmiomus sadece başarılı başarısız şeklinde Zeren 1 kaç kişi mülakata girdim diye yazmış diğerleri bişe yazmamış kaç kişi girdi can mi uygulandı bu konular bilinmiyor
-
@sirnakli hocam can uygulandığı söylenmiş sınav zormuş 4 yanlış 1 doruğu gördüğü için
-
arkadaşlar sınav geçen senelerde ne kadar sürmüş bilgisi olan var mı acaba?