Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu Bilişim Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2019 (Sosyal - Hukuk - Mühendislik)
-
Sınav BTK binasındaysa BTK nerede arkadaşlar?
kızılaydan nasıl gidilir? -
@gagelessh, içinde söyledi: Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu Bilişim Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2019 (Sosyal - Hukuk - Mühendislik)
Sınav BTK binasındaysa BTK nerede arkadaşlar?
kızılaydan nasıl gidilir?Kizilay'dan metroya binerseniz direk onunde inebilirsiniz.Binasi Eskisehir yolu uzerinde.
-
arkadaşlar sınav için giriş belgesi yayınlanmayacak mı ?
-
@vito-tanzi hayir
-
Btk kullanma süresi diye bir soru. Var geçen yılarda
Bununla ilgili kanunda böyle bir şeye denk gelemedim. Yönetmelik te falan mı geçiyor acaba -
@guymağduru 25 yılı geçmemek üzere verilen kullanım hakkıyla bi bağlantısı olabilir mi
-
@gagelessh Hangi durakta?
-
@gagelessh tarım Bakanlığı
-
@beveridge-eğrisi, içinde söyledi: Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu Bilişim Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2019 (Sosyal - Hukuk - Mühendislik)
@guymağduru 25 yılı geçmemek üzere verilen kullanım hakkıyla bi bağlantısı olabilir mi
Bilmiyorum ki cvp 15 yıl demişler -
@Willsmithh teşekkürler
-
@gagelessh kızılaydan çayyolu metroya binip tarım bakanlığı/danıştay durağında inmeniz gerekiyor
-
@guymağduru Bu husus Madde 9 Yetkilendirme usulü kısmında geçiyor.
-
@Simurgx Teşekkürler.Hazır BTK sınavına giriyorken ,benim bilgisayarımın arama geçmişine,yaptıklarıma bir başkası nasıl erişebilir?Ben bilmiyorum
Bu durumdan nasıl kurtulabilirim?Yardımcı olabilir misiniz? -
Arkadaşlar kuruluş kanunu ve elektronik haberleşme hariç baya bi mevzuat var sizce onlara da çalışmak gerekli mi
-
Birde bu kurum CBK ile düzenlenmedimi daha sonra kuruluş kanunu hala eski
-
@Willsmithh Hocam valla punto sorusu yönetmelikten gelmiş... Neye nasıl çalışacağız bilmiyorum. Daha önce cok kanun çalıştım ama hayatımda Elektronik haberleşme kanunu kadar sıkıcı bir şey görmedim. Kanım çekiliyor resmen çalışırken
-
@asımus hangi yönetmelikten hocam
-
@Willsmithh elektronik haberleşme sektörüne ilişkin tüketici hakları yönetmeliği
-
Arkadaşlar iibf için sınav 21 i mi 22si mi anlayamadım, daha önce konuşulduysa kusura bakmayın
-
@Keremtun 28 i hocam