Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu Bilişim Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2019 (Sosyal - Hukuk - Mühendislik)
-
Arkadaslar tartismaniza ozelden edin lütfen. Basvurularda tamamlandi artik sinava yönelik bilgi paylasimi daha faydali olacaktir. Btk sinavi hakkinda zaten az şey biliniyor..
-
ne zaman açıklanır?
-
Ankara 88.93
-
@dibace insanlara puaniniz kac diye ben sormadim bu mubabbeti acan ben degilim sadece yazılanlara bakiyorum cunku istedigim kurumlardan biri .. Sen benim nasil bir memur olacagimla ilgili iyi bir sey yazarsan kendimi sorgularim ben kimin sizi yedigi ve ovdugu önemli bu hayatta .. Kpss puanlarim iyi evet mulkiyede de cok iyi bir egitim aldim hicbir mulakatta torpil aramadım haksizlik olmasin diye .. Haklisiniz arkadaslar sizi de mesgul ettik boyle bir zamanda kusura bakmayin lutfen
-
@Baelish haklisin kusura bakma sinirlendim fazla uzattim ..
-
@scofieldmustafa ilanda YDS istemediği halde başvuruda YDS istediğine göre bu konuda şüpheye düşmem gayet normal bir durum
-
@gracesecret site başvurudan çok kariyer için oluşturulmuş. Zaten kariyer.btk olarak giriş yapıyorsun. YDS de kariyer için önemli. Yani bi bakıma CV dolduruyorsun fakat başvuru şartları belli taşıyanlar için sıkıntı yok.
-
@zubizubi çok fazla başvuru olduğunu duydum yani 80 e felan süpriz olsa bile düşmez 85 bile süprizdir bence
-
@scofieldmustafa komik olan bu cv yi çıkartıp postayla göndermemizi istemeleri sene olmuş 2019 bilgi teknolojileri kurumu postayla cv istiyor utanmasalar telgraf çektircekler
-
@SaMsUnLu55 iyiki bilgi teknolojileri (!) teknolojinin altını özellikle çiziyorum:) dijitalleşmeye halen ayak uydurulamamıs. Hayırlısı olsun diyelim:)
-
Bir sgk bir de btk ismiyle bütünleşme yaşayan nadide kurumlardan
-
@SaMsUnLu55 diyarbakir ve mersin icind dedim birer tahmin sadece heyecanla bekliyoruz
-
@modigliani-0 hangi alan için başvurdunuz hocam ?
-
Ankara p48 puan 91 sosyal alandan başvurdum.
-
mersin için bilgisayar mühendisliğine başvuran var mı forumda?
-
@scofieldmustafa sen başvurdun mu
-
@g-uzmanı Ankara 88.2
-
@gracesecret evet
-
Arkadaşlar il göç bittiğine göre çalışmalara başlayabiliriz. Öncelik hangi derslere yönelmeliyiz daha önce giren var mi sinava?
-
Bu haftaiçi mi açıklanacak?