Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu Bilişim Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2019 (Sosyal - Hukuk - Mühendislik)
-
@RootofAllEvil guy deneyimlerimden yola çıkarsak en düşük kapatması beklenilen yere talep patlaması oluyor. Bence İzmir en düşük kapatacak.
-
@aroma aynen hocam 2019
-
@rassal kosgeb de 93 ile en yüksek kapatan yerdi veya kapatanlardan birisiydi. Bu olay tamamen şans işi.
-
@rassal Bence de
-
@kyloren Ceza Geneldir diye düşünüyorum yani öyle düşünmek istiyorum
-
taşra kadroları için mülakata kalıp o 1-2 kişi olmak daha zor gibi
-
@aroma, içinde söyledi: Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu Bilişim Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2019 (Sosyal - Hukuk - Mühendislik)
@eemci sanrim 50 soru 50 dakika idi sinav !
Hocam emin misiniz
-
@guymağduru 50 soru 60 dakikaydı
-
@aroma 60 dk yazmışlar 2018 deki başlıkta
-
@guymağduru 60 dakika imiş yanlış hatirliyormusum
-
@aroma rica ederim hocam, analizinize katkı sağlasın diye paylaşmak istedim
-
@justlawyer galiba cmk dahil. Çünkü ilanda borçlar hukuku için genel hükümler, medeni hukuk içinde şahıs ve kişiler diye belirtmiş. Ceza hukukunda belirtmemişse hepsi diye düşünüyorum.
-
@kyloren geçen sene cmk dan bahsetmesede kanun yararına bozma ile ilgili uzun bir soru vardı hatırlatmak istedim
-
@adalet teşekkür ederim hakimlik düzeyinde miydi peki
-
@kyloren kolay bir soru degildi bence
-
@evladıthemis hocam ben 86 bandında kapatır diyorum veya taşra seçenekleri de oldugu için 85 e düşebilir minimum sizin kaç p4
-
Sorunun yeri değil farkındayım ancak burdan sormak istedim .Yeni sistem ile bakanlıkta üst yönetici bakan yardımcısı mi oldu? Müsteşar kaldırılınca böyle okumuştum sanki emin olmak istedim
-
@aroma
-
@albertcamus teşekkür ederim
-
Arkadaşlar kariyer btk sitesini bir türlü açamıyorum. Açan var mı? Başvuru yapan oldu mu?