Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu Bilişim Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2019 (Sosyal - Hukuk - Mühendislik)
-
@dzndr başvurular 20 sinde başlıyor?
-
P4 puanım 88.9 ben de ankara için başvurmayi düşünüyorum
-
@mezun 2018 ve 2019 yılı puanlariyla başvuru yapilabilecegi için yüksek mi kapatir
-
@dzndr su an erisim yok sanirim basvurular alinmaya baslayan dek hallederler heralde.
-
@mezun 80 üzeri mükerrer kisileri bilemiyecegimizden bu tahmini yapmak biraz güç olabilir
-
@a-c-pigou Bazı arkadaşlar sosyal medyada formdan bahsedince sadece ben açamıyorum sandım. Çok sağolun
-
@scofieldmustafa Belge yollamayı biliyorum. Öncesinde form dolacak ya onu dedim. Açıklama yaptı arkadaşlar. Sağolun yine de
-
@hukukcukişi Hadi inşallah öyle olur benim p4 90 sizin nasıl
-
@dzndr ben aradım 20sinde aktif olacak ondan üye olamıyoruz ben de denedim olmadı arayıp öğrendim
-
İletişimi kuvvetli biri arayıp sınav tarihini öğrenebilir mi acaba sabah mı öğleden sonra mı veya pazar mı
-
Benim de 2019 p3 puanım 88.19 Ankara gelmez diye Erzurum ya da izmir yazmayı düşünüyorum...
-
@evladıthemis benim de 88 hocam büyük ihtimal izmir olmayacak ama yine de şansımı deneyecegim inşallah siizn olur ama Ankara daha garanti geliyor mantıken
-
Bu yıl da kuş kadar açılan ingilizcesiz kadroları da tek il olayına endekslediler ya helal olsun her şartta Sorun yaratacak bürokrasi anlayışı var karşımızda ..
Hangi ili seçelim diye buna da birkaç tel saç ağartalim
-
@hukukcukişi belli olmaz hocam bi bakmışsınız gelmiş ben ilk kez kpss den bir yer yazacağım acemiyim Ankara olunca acaba 90 üstü kapatır mi diye düşündüm ama anladığım kadarıyla en azından listeye girme ihtimalimiz yüksek
-
@dzndr rica ederim hocam
-
@evladıthemis inşallah .. p4 te rakibimiz çok olmuyor hakimlige yönelen arkadaşlarda çok oldugu için genelde 87 puan üstü çogu listeye giriliyor burada listeye girersiniz kesinlikle ben 88 ile girebildim çogu yere . Ben geçen sene yazılısına girdim fakat acemiydim hiç çalışmadım ama gerçekten sorular zorlayıcıydı elektronik haberleşme hukuku uluslararsı hukuk ticaret zorlayıcıydı anayasa idare ceza kolaydı nisbeten gk kısmıda degişikti açıkcası iyi çalışın kalırsanız
-
@hukukcukişi elektronik haberleşme ve uluslarasi hukuk a listeye kalırsam bakarım diye düşünmüştüm ama onun dışındaki derslere çalışıyorum bir süredir yoğun olmasa da . Elektronik haberleşme de mevzuat denildi . Uluslarasi için bi not bulmak lazım. Geçen sene dedikleri gibi önceki yılla mükerrer miydi sorular hocam
-
@evladıthemis bir kitap almayı düşünüyorum bende kalırsam uluslararası için.mükerrer olup olmadıgına dair ben hiç bir duyum almadım açıkcası öyleysede sorulara toplu ulaşılabilirmi bilmiyorum
-
@hukukcukişi anladim hocam.Tavsiyeleriniz için de ayrıca teşekkür ederim.
-
@hukukcukişi hocam şans mı nasip mi bilmiyorum benimde p48 83 lerde sınav normslde yaptığımın tersi oldu harika muhasebem vardı 17 ner yaptım 30 y geçemediğim hukuktan 38 yaptım kolaydı ama muhasebede çok kolaydı