Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu Bilişim Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2019 (Sosyal - Hukuk - Mühendislik)
-
Hukuk soruları toplu şekilde yok galiba gecen senekileri de okudum yok bölük pörçük o da hepsi yok nasıl ulaşırız ki en azından fikrimiz olsun
-
BTK Bilişim Uzman Yardımcılığı Meslek Tanıtımı arkadaşlar, buyrun;
-
@errayn çok iibfli arkadaşımın p4 ü baya yüksek gerçekten tebrik ediyorum hocam benim de p48 im 85 ama daha hiç bir şeye yaramadı yds olmadıgı için herhalde
-
@eemci 4 yanlisin 1 dogruyu goturmesi kesin bilgi mi ? 50 soruluk sinavda cok sacma bir uygulama. Zaten bir dunya ders/konu var.
-
@Baelish sınava girmiş biri olarak sınav kitapçığının arkasında yazıyordu bizzat okudum :))
-
@eemci Teşekkür ederim hocam ilginç
-
@Baelish insaf yok adamlarda :))
-
bu sene mühendisler pek takip etmiyor sayfayı galiba yada daha haberleri yok
-
Uluslararası Hukuktan çok soru geliyor mu acaba ve yapılabilecek gibi miydi? Değilse eğer hiç başvurup da bir sonraki kişiyi engellemeyeyim, çalışacak pek vaktim yok çünkü.
-
@aroma hocam benim 88.47 siralama 343 sizin 2018 puaniniz ve siralamaniz kac ?
-
@Baelish Aksam bir yüzüklerin efendisi izleyem
-
@justlawyer bence çoğu aday uluslararası hukuku es geçecektir biride benim benimde merak ettiğim ceza hukuku sadece ceza geneli mi kapsıyor.
-
@ynsss4 88.86 puana 469 sıralama hocam. Sizin 2019 puaniniz demi .Kıyaslamak istedim sıralamayı
-
@aroma 88.2 sıralama 380 (2019)
-
2018 p48 83 puanla başvuru yapacağım sıralama 2700. Gelmez ama taşra seçeneği olduğu için ne olacağı belli olmaz.
-
@enjoythesilence teşekkür ederim hocam
-
@RootofAllEvil Erzurum tabanla kapatacak bence
-
@Marsiyal denenebilir bence
-
Hukuk ( merkez) kaçla kapatır tahminen ?
-
@eemci sanrim 50 soru 50 dakika idi sinav !