Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu Bilişim Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2019 (Sosyal - Hukuk - Mühendislik)
-
@primocarnera hocam matematigi türkçe yi anlarım permutasyonu bile anlarimda cidden eser yazar eslestirmesi asiri sacma. En son 4 5 yil önce edebiyat görmüş insanlariz. Hangi iibf de edebiyat veriliyor? Güncel soru oldugunu mu düşünüyorlar eserlerin?
-
Arkadaşlar bu hafta sonu İzmir için gircem sınava merak ettiğim husus sınavda elektronik haberleşme olsun telgraf kanunu olsun yada btk nın yönetmeliklerinden epey bir soru geldi mi bilgilendirirsenız çok sevinirim
-
@engineerisletme inşallah çan olur. Sanırım bu sene daha kolay gelmiş mühendislere. Foruma uğramadıklarına göre
-
@ankara0648, içinde söyledi: Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu Bilişim Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2019 (Sosyal - Hukuk - Mühendislik)
Arkadaşlar bu hafta sonu İzmir için gircem sınava merak ettiğim husus sınavda elektronik haberleşme olsun telgraf kanunu olsun yada btk nın yönetmeliklerinden epey bir soru geldi mi bilgilendirirsenız çok sevinirim
Hocam iki tane elektronik haberleşme kanunundan
1 tane uluslararası hukuktan
2 mat 2 Türkçe 1 tane yazar eser eşleştirmesi
Geri kalan alandandi sorular -
Sosyal bilgilerde stopaj sorusuna itiraz ettim gün içinde dilekçeyle kurumdan geri dönüş oldu uzman tarafından sorunun hatalı oldugunu ve komisyona ileteceğini büyük olasılıkla iptal olacagını ve herkesin o sorusunun dogru kabul edecegini bildirdi hesaplamarınızı bu dogrultuda yapabilirsiniz. Saygılar
-
@jeanpaulsartre oradan buradan şuradan duyduğu , gördüğü bilgilerle 25.gün akşamına kadar ödenecekmiş veya gerçek kişiyse mart temmuzdur diyen arkadaşlara selam olsun. Kaynaktan kesinti - stopaj - istihkak - muhtasar beyanname gvk 193 sayılı kanunun 98.maddesine göre izleyen ayın 23.akşamına kadar verilir yine aynı ayın 26.akşamına kadar ödenir.
-
@Arzuhal belki uğramaya değmez artık demişlerdir
-
@jeanpaulsartre başka itiraz var mıymış kardeşim
-
@jeanpaulsartre bir de ben boş bıraktım o yüzden. Boş bıraktım diye bir şey olacak mı? Yoksa herkes doğru mu olacakmış?
-
@dzndr hocam bilmiyorum girşte danısmaya bırakıyorsun dilekçeni bana uzman birisi telefonla geri dönüş yaptı 1 saat içinde ancak itirazda başvuracaklar için bilgi olması yönünden dilekçeyi şahsen ya da postayla kuruma gönderebilir itiraz edecegi soruyu acıklayıp kanıtlara dayandırarak ben öyle yaptım şahsen
-
@dzndr herkesin doğru dedi zannetmem boş bırakınca hesaplama olmaz diye dogru kabul edebilirsin kanımca
-
@guymağduru teşekkür ederim çok sağolun
-
@Phoenix cezada bir soru vardı. Mücbir sebep demişiz cevabına ancak bir şey sorucam aynı soruda kusur yeteneği olmayanı arac olarak kullananların cezası arttırılır tarzı bi şık vardı. O da doğru değil miydi ben mi yanlıs hatırladım acaba
-
@cengvn başka hatırladığın var mı bilgisayar mühendisliği soruları ? Şimdiden çok teşekkürler
-
@kullanıcı06789 ben de dediğiniz şıkkı işaretledim
-
@cyy00 kusur yeteneği olmayn diyordu değil mi yanlış okumuş olabilirim
-
@kullanıcı06789 evet öyleydi diye hatırlıyorum. Mücbir sebep yerine zorunluluk hali olmalı diye eledim o şıkkı. Diğer şıkları da tam hatırlıyamadım ama inşallah doğru yapmışızdır
-
@kullanıcı06789 aynen ben de öyle yaptım. Hayvan saldırısı sonucu işte kapı kırmak vs ben hep zorunluluk hali aynı şey değil gibi düşünerek b yaptım aslında b de kafama yatmadı çünkü onda da şöyle bi bilgi kalmış aklımda temyiz kudreti olmayanı suça dahil eden ilgili suçtan cezalandırılır. Sanırım yanlış yaptık.
-
@kullanıcı06789 ben de öyle yaptım, TCK m.37/2'ye göre kusur yeteneği olmayanları araç olarak kullanan kişinin cezası artırılarak veriliyor
-
@jeanpaulsartre doğruysa süper. 35.5 la baraji geçtim