BDDK Meslek Personeli İlanı 2019
-
@Marsiyal kaç vermişler İngilizcenize hocam
-
@kamilsever al benden de o kadar hukuk resmen kıyım çok saçma iş yarın ariycam ik yı sizde ararsanız en azından süreci öğrenelim itira edelim
-
@NeverLetGo iktisattan 90 bekliyordum 68 şok oldum hukuk tan da 70 beklerken 48 acayip saçma bi olay ya ben anlamadım itiraz edecek olan var mı ? Ben İK yı aradım açmadılar yarın arıycam
-
@sermayeakimi mesai bitiminden önce aradım yarın sabah arayın çıkıyoruz dedi
-
@kamilsever lütfen bırakmayalım peşlerini yarın sabah arayalım neden bu kadar düşük verilmiş
-
@sermayeakimi 90 beklerken hukuktan şaka değil cidden 90 bekliyordum 36 vermişler..inanılmaz garip
-
@kamilsever ya yemin ederim bende yüksek bekliyordum ya ilk sorum bi muallaktı gayet iyi açıkladım 2 sorum net doğru Zaten 48 nasıl oluyor onu anlamadım ilan metninde itiraz kısmını göremedim görebilen var mı ?
-
@sermayeakimi Ben itiraz falan etmeyeceğim hocam verdikleri para 6k İstanbul'da bir de çok matahmış gibi kıyım yapıyorlar hani biz çok seçiciyiz hesabı. Ben başka sınavlardan da kaldım pek tabi ki ama Allah var o kurumlardan hiçbiri hakkında ne kadar adaletsiz puanlamışlar demedim hakkım neyse verip bırakmışlar. Bu bambaşka bir şey.
-
@sermayeakimi itiraz ile ilgili bir şey göremedim
-
Birisi BDDK katliam sever demişti inanmamıştım. 90'lık muhasebeye 66 100 beklediğim hukuğa 61 vermişler. Gerçekten garip bir kurum. Hani insan da tanım sorusunda ne yaptığını biliyor yani.
-
@muhmul5811 tanım sorularından ne bekliyorlardı cidden ben de yazdım hepsini hukukta bir sıkıntı olduğundan eminim
-
@NeverLetGo arkadaşlar o anki sınav psikolojisiyle hatırlamıyorum ama bi soru vardı nitelikli nisab aranan haller diye onu sadece maddeler halinde yazınız demiyor muydu ? 5 madde yazınız ama açıklayınız demiyordu dimi ?
-
@enjoythesilence İktisat 65 hukuk 76 muhasebe 86.5 İngilizce 60 hocam
-
@sermayeakimi Demiyordu diye hatırlıyorum hocam
-
@MartinLuther itiraz edicek misiniz ?
-
@sermayeakimi Ben de hukuktan çok çok düşük almışım ya ama itirazın bir şeyi değiştireceğini düşünmediğim için itiraz etmeyeceğim
-
@sermayeakimi itiraz etsem ne değişecek ki be hocam. Yazık günah valla onca insanın emeğine. Hayır nasıl bir nitelikte insan arıyolar merak ediyorum. Çünkü istanbul şartlarında verdikleri parayla aradıkları vasıflar pek uyuşmuyo da!!
-
@MartinLuther ben de pek umutlu değilim sonucun değişeceğinden ama içim rahatlar en azından ben istanbulda oturuyorum ve bddk bana 25 dk mesafede en istediğim kurumdu açıkçası belki kuruma bile gidebilirim
-
Arkadaşlar herkes için hayırlısı olsun. Acaba mülakat da ne tür şeylere dikkat edilmeli veya nerelere çalışılmalı bilgi verebilecek olan var mı
-
@sermayeakimi sizin için gerçekten çok iyi olurmuş hocam ya. Edin o halde itirazı en azından dediğiniz gibi içiniz ferah olur