BDDK Meslek Personeli İlanı 2019
-
@kpssınavı Hocam hiçbir başlıkta re'sen işlem yapmıyoruz kolay kolay. Şikayet edilen, bayraklanan profil ve iletiler oluyor ve genel olarak buna göre işlem yapıyoruz. Ilgili arkadaşla alakalı yoğun şikayet yapılmış, buna istinaden inceledik ve iddiaları haklı bulduk. Sebebini de yukarıda beliirttik. Bu yönden bir sorun olduğunu düşünmüyorum. Yanlış karar vermiş olursak elbette geri adım atar engeli kaldırırız ancak bu işlemde bir sorun görmüyorum ben de. Forumda bir şekilde nizam sağlamaya çalışıyoruz. Bunun için de yukarıda belirttiğim mekanizmaları işletiyoruz. Durum budur İyi forumlar dileriz.
-
@paretowilfredo hocam büyük emekler verdiğinizden şüphem yok ama bu arkadaş özelinde konuşuyorum kesinlikle bir standartı olduğunu zannetmiyorum insanları forumdan uzaklaştırırken. Yani kendi fikrine ters düşenleri engelliyor. Lütfen biraz daha dikkat edin yaptığı faaliyetlere. Bu son durumda da arkadaş sadece bi durum tespiti yapmış ve kendine göre bir düşüncesi var. İsteyen katılır istemeyen katılmaz. Kimsenin burada kitleleri harekete geçirme kabiliyeti olduğunu düşünüyorum. O yüzden bırakın insanlar özgürce paylaşsın düşüncelerini. Yani biz bi fikir beyan ederken bu arkadaşın süzgeçinden geçirmek zorunda mıyız düşüncelerimizi?
-
@kpssınavı Dostum arkadaşımız da tekrar izah etmiş durumu aslında. Şahsi düşünceden ziyade şikayete istinaden hareket edilmiş. Çok kişide rahatsızlık doğurduğunda bir davranış ya da tutum bunu değerlendirmemiz gerekiyor açıkçası. Bu iş özelinde bunun yapıldığı kanaatindeyim ben de. Çünkü sistematik bir durum olduğunh gördüm ben de sizin ikazınızla yaptığım incelemede. Lakin başka durumları o işlere özel olarak değerlendirmek gerek ki mümkün mertebe yapmaya çalışıyoruz dostum. Katkınız için teşekkür ediyorum.
-
Arkadaşlar geçen yıl kaç kişinin alındığı listesini o başlıkta mülakatlar açıklaninca ben paylaşmıştım.o kadar şey yazılmışken sadece o linki bu başlıkta paylaşmak heves kırmaktır.
Güvendiğim kazanan birkaç kişiyle baya konuşmuştuk. Öyle referansla kazanmamışlardı.
Zaten bu yıl da sayıyı doldurmazma kimse başvurmaz.
Son olarak murakipliga başvuran herkes sınava girer. Önceliği btk olup, listeye giremezse diye BDDK ya başvuracak olanlar olsa da birşey değişmez. -
Arkadaşlar bankacılık uzman yardımcılığı için görev yeri sadece İstanbul mu ?
-
@Orion evet İstanbul. Şimdi başvurdum uzmanlığa 87.4 puan
-
Ben de uzmanlığa 94 ile başvuracağım
-
Arkdslar hem üniversitede hem de lisede hazırlık okuyanlar hazırlık bölümüne ne yazdı?
-
@Mülkiye_17 2018 puanımp20 85,12. Sizleri görünce bankacılık uzman yardımcılığı gelir mi çalışayım mı diyorum kaçak kapatır tahmını olan var mı
-
@mexs tahminim yok ama size rahat gelir. aynı gün çakışan sınavlardan dolayı
-
@mexs, içinde söyledi: BDDK Meslek Personeli İlanı 2019
@Mülkiye_17 2018 puanımp20 85,12. Sizleri görünce bankacılık uzman yardımcılığı gelir mi çalışayım mı diyorum kaçak kapatır tahmını olan var mı
Aynn ben de suan korktum ya
-
@Mrt1313 işletme iktisadına nerden çalışalım benım 2. Sefer girişim geçen yıl bir sürü alandan almıştı ona rağmen BDDK uzan yardımcılığı 85 civarı kapatmıştı bu Sene allah bilir
-
@newworldorder liseyi yazdım ben valla
-
@mexs Hocam puanınıza gelir çalışın ve başvurunuzu etkilenmeden yapın
-
2 referans isteyen kısma herhangi 2 kişi yazılabilir mi yoksa resmi bir görevde bulunması şart mı? Başvuran arkadaşlar ne yaptı
-
@justlawyer hrhangibi iki kişi olabilir
-
murakıplık daha prestijli bir meslek iken niye uzmanlığı seçiyorsunuz
-
@cankara murakıp uzman ile aynı maaşı alıyor ve sınavı çok daha zor. Haliyle uzmanlık daha çok talep görüyor
-
Murakkıplık ve uzman yardımcılığı sınavında İngilizce düzeyleri arasında fark var mı?
-
@adalet var, ben murakıplık için girmiştim. Bir parça ve sorular vardı. Cevaplar da İngilizce isteniyordu. Tamamen İngilizceyi yani. Bankacılık uzman Yardımcılığında ise verilen cümlelerin Türkçeye çevrilmesi istenmişti.