BDDK Meslek Personeli İlanı 2019
-
@cansuu ben bulamadim bddk sitesinde hocam ingilizce makaleleri bir link paylasabilme imkaniniz olur mu burdan
-
@rabia89 hocam bddk sayfasını ingilizceye çevirip bakabilirsiniz. Yıllık raporlar (Annual reports) fln yayınlanıyor. Bddk ile ilgili belli başlı İngilizce kelimleri öğrenmiş olursunuz.
-
@Ysgnd5 cok teşekkur ederim hocam
-
Bddk bankacılık uzman yard sinavinda medenide aile esya hukuku yok değil mi?
-
@sinoki İlan metnini okumak zor mu geliyor hocam ?
-
@posseder, içinde söyledi: BDDK Meslek Personeli İlanı 2019
@sinoki İlan metnini okumak zor mu geliyor hocam ?
Bazen ilan metnine uymayıp yazılmayan konudan gelebiliyor kurum sınavlarında.Arkadaş geçen yıl girenlerden teyit etmek istemiş olabilir.
-
@sinoki ben murakipliga girmistim hocam. Bilemiyorum banka uzman yardimciligi icin sinava girenlere sorup sormadiklarini. Sorulara bakmadim. Ama sitede olmasi gerekiyor. Onlara bir bakin isterseniz yine.
-
-
@sinoki baslangic ve kisiler var
-
Arkadaşlar geçenki senenin yorumlarınıda okudum ama hala kararımı veremedim, ingilizcem pek yok ( yds35) , muhasebe kpss de 20 doğru , iktisat maliye bakmayalı uzun zaman oldu, hakimliğe çalışıyorum kpss bittiğinden beri, bankacılık uzman yardımcılığı için Ankara’dan İstanbula’a gitmeye değermi sizce hakimliğede bir hafta kalmışken bu şartlarda?
-
Valla hazirliksizsaniz bosyere girmeyin bence zaman ve paraniza yazik ama tabi karar sizin
-
@modifix valla kardeşim kusura bakma ama madem girmeyecektin niye başvurdun? Eminim sizin gibi düşünüp gitmeyen çok olacaktır. Orası da ayrı, şahsım adına düşüncesiz davranan insanlar yüzüne 1-2 puanla listede olamamaktan üzüntü duyuyorum umarım listede olup gitmeyen herkes vicdanını yaşar.
-
@mulkiyelii gitmiycem demedim düşünüyorum dedim hiç gitmek aklımda olmayan bir sınava elbette başvurmam başvururken herkes ingilizcesi kolay bol puan veriyor diyorlardı ama geçen seneki forumu okuyunca pekte öyle olmadıgını gördüm, bir takım şeyleri düşünüp tartıyorum mecburen, bende il göçü 1-2 puan yada 0,9 puanla değil 0,09 puanla kaçırdım ama en azından aynı gün olan 2 sınava birden başvurmadım
-
@modifix zaten aynı gün olan iki sınava başvuranları Allah’a havale ediyorum hiçbir mantıklı açıklamaları olamaz. Sitemim şahsınıza yönelik değil. Yanlış anlamayın. Her sınav için başvuru öncesi sınavla alakalı artıları eksileri düşünmek lazım. Sonrasında siz istemeseniz de bir kişinin hakkına girilmiş oluyor. Aynı şekilde sizin de il göç için maruz kaldığınız durum gibi...
-
Sınava katilmanizdan yanayım arkadaşlar
Çünkü
Hem BDDK nin alımı ikiye bölünmüs(uzman-murakkip )hem ayni gun ankarada sınav var hem hakimlik sınavına 1 hafta kalmış olacak ..
Gözlemlediğim kadarıyla kpss a da tavan puan alan arkadaslarin idari hakimlikten başka gözü bir şey gormuyor ,çevremde de bu sekil bir kaç kişi var .pirince giderken bulgurdan olursunuz dedim ama dinletemedimBu alımda da biraz ilgisizlik var gibi seziyorum
Bence katılın ,eger kurum ilandaki kadroları doldurur ve İngilizce de tolerans tanırsa ciddi bir şansımız olacaktir . -
@kadr tolerans işi biraz hayal bence kadro doldurmasıda hayal. Fakat soruları biraz kolaylaştırmış olabilirler bu sefer daha çok mülakata kalan olsun diye.
-
BDDK katliam yapmayı sever. Ne mülakat listesini ne de kadroyu doldurmaz. En fazla %50 sini alır....
-
Arkadaşlar sınav giriş belgesini nasıl alıyoruz?
-
@bitmeyenyds bddk anasayfanın altında bddk sınav başvuru sayfasına gireceksiniz . Tc ve bşr kaç bilginiz istiyor onları gidikten sonra giriş belgesini yazdır butonuna basınca çıkıyor belge.
-
siyah beyaz çıktı kabul oluyor mu arkadaşlar