BDDK Meslek Personeli İlanı 2019
-
@bitmeyenyds bende de aynı durum var . Her cuma soğuk terler döküyoruz. Hep beraber bekliyoruz. Kurum aranmış zaten haftaya inşallah açıklarlar . Bu sınavın altındaki yorumlar diğerlerine göre nispeten nezih hep de öyle kalsın
-
@sermayeakimi şansımız bol olsun
-
@NeverLetGo mülakatlara şu kadar kişi çağrılacak demek için, kağıtların okunmuş olması lazım bu kurumda.
Çünkü tuturulması gereken belli bir puan var ve ona göre çağırıyorlar. -
@sermayeakimi teşekkür ederiz paylaştığınız için. Ama bana niye tepki göstererek cevap verdiğinizi anlamadım. Birkaç gönderi önce listeler hazır galiba diye siz de söylemişsiniz.
-
@ius-cogens kişi belliyse alınacak kişi sayısı da bellidir sözünüze istinaden tepki gösterdim ben
-
Bugün de açıklanmadı...
-
@Marcuspowa hocam bddk çoğu zaman cuma günleri açıklıyor ve bu cuma açıklanması lazım artık
-
@jsm benim şöyle bir teorim var. Bu hafta açıklayacaklar. Spk mulakatları Salı bitiyor,bddknınkiler de çarşamba başlayacak.
-
Arkadaşlar ;
Daha önce konuşuldu mu bilmiyorum açıkcası geçmiş sayfalara tek tek bakmaya vaktim yok o yüzden affınıza sığınarak tembellik yapıp bir soru sormak istiyorum .BDDK sınavları kime nasıl okutuyor bir bilgisi olan var mı?
Mesela kurumdaki personellerden oluşan bir kurula mı okutuyor yoksa her personele belirli sayıda evrak vermek suretiyle mi okutuyorlar.
Ya da sınavı yapan ve değerlendiren bir üniversite mi var ?
-
@paradokskralı kurumda belli kişiler okur, muhtemelen o soruları hazırlayanlar.
-
@Marcuspowa bddk'nin şu anda devam eden mülakatı var mı acaba? Ben cuma gününü bekliyorum kurumdan ama ne kadar erken olursa o kadar iyi olur
-
Mülakatlara giren arkadaşlar biraz bahsedebilirler mi nasıl geçti neler sordular
-
Arkadaslar kurumu arayan oldu mu
-
@daronacem Dün aramıştım ben açıklanma tarihi henüz net değil kurumun sitesini takipte kalın dediler
-
@konsensuss açıklandı
-
Çok şükür bu sınavda içerideyiz, en çok arzu ettiğim kurum idi şükür ilk aşamayı geçtik darısı diğer aşamaya
-
sınav sonuçlarına itiraz edebiliyor muyuz..en yüksek beklediğim hukuk bölümüne 36 vermişler..diğer bölümler ise yüksek
-
Genel ortalamam 70 ama iktisata 35 vermisler. En kötü haliyle 60 65 bekledigim halde
-
İktisattan 80den aşağı beklemezken 50 vermişler cidden şaka gibi . hukuk keza 59. Bir daha girmem ben bunların sınavına falan bu kadar yoruma kapalı soruları böyle saçma sapan okuyan bir kurum olamaz
-
Hiç beklemiyodum olmuş benim İngilizcede bilmediklerimi aynı yazdım öyle çevirdim İngilizceden kalırım diyodum geçmişim şok oldum.