BDDK Meslek Personeli İlanı 2019
-
Hep dedik yine diyorum. Bu kurum seffafsa kağıtları aciklasin. Yazik ya. Bu kadar dusuk verilmez. 95 bekledgm 70 kusur gelmis. 85 bekledgm 50 kusur gelmis. Yazik size yazik!!! Girmyleyin bu sinava kesinlikle
-
@theturinhorse hukuk mu 50 gelmiş sizin ?
-
@sermayeakimi muhasebe.
-
@theturinhorse bu kadar olmaz ya puan vermemek için ellerinden gelenleri yapmışlar neye göre kime göre okuyorlar acaba dün il göç bu gün de bu yazıklar olsun sözün bittiği yer
-
@theturinhorse hukuktan kıyım yapmışlar da p yüzden sordum , bir tek ben itiraz edeceğim galiba forumda
-
@ege-mahmut Bana ülkemizin içinde bulunduğu ekonomik tablo sorulmuştu dostum, o açıdan güncel ekonomik gelişmelerle ilgili fikriniz olsun, bunun dışında bankacılık türleriyle ilgili sorular da geliyor örneğin faizsiz bankacılık, yatırım bankacılığı gibi, bunun dışında alan soruları çok zor gelmemişti bana, hukuk alanında ticaret, kıymetli evrak, borçlar hukuku önemli, Çek sorulmuştu bana uzun uzun, karşılıksız çıkması durumunda yaptırımları nedir, unsurları nedir, vade yazıldıysa geçerli midir gibi şeyler, eksik borç sorulmuştu, Keynes klasik iktisat esasları soruldu, muhasebede mali tablolar sorulmuştu, maliye politikası araçları sorulmuştu maliyede, KPSS konuları aslında çoğu, biraz bankacılık ve para politikası başlığına yakın konulara bakın mümkün oldukça zaman az zaten olduğu kadar, yorum soruları için makale okuyup, birkaç video izleyebilirsiniz en azından bazı terimlerin, kalıp cümlelerin oturması için, 25 dakika kadar kalmıştım ben içeride çünkü, bu sene de kaldım mülakata ama başka kurum olduğu için girmeyeceğim, girecek arkadaşlara başarılar.
-
Hukuktan geçen arkadaşların birinin kağıdıyla kıyaslasalar keşke Benim kağıdımı şeffaflık nedir görmÜş olurdum
-
@sermayeakimi bende itiraz edeceğim arkadaşım ama antalyadayım o yüzden kuruma gitmem olanaksız telefon ederek öğreneceğim
-
@sermayeakimi hocam kiyimi her alandan yapmislar. Her sene ayni terane
-
@kamilsever et arkadaşım et bi dersten bırakmaları çok üzdü beni hele ki en iyi netim olan hukuktan kalmak ..
-
@sermayeakimi itirazın nasıl yapıldığını biliyor musunuz?
-
Arkadaşlar mülakatlar bittikten ne zaman sonra açıklanır sonuçlar önceki yıllara nazaran
-
@sermayeakimi ben de özellikle hukukta ekstra acımasız olduklarını düşünüyorum
-
@bitmeyenyds bende iktisattan beklediğimden düşük aldım. Muhasebeden 90 bekliyordm 90 aldım hukuktan da beklediğim notu aldım İngilizceden aşağı yukarı beklediğim puanı aldım. Sonuç olarak ortalamam 70 olacak şekilde sınavdan geçtim.
-
@theekonomist ortalaması 70 olup mülakata kalan var mı ona göre üzelelim? Benimde muhasebem ingilizcem cok yuksek.iktisattan 5puanla kaldım.
-
Hukuk 68 iktisat 62 İngilizce 60 muhasebe 90 ortalamam tam olarak 70 ve mülakata kaldım .
-
@theekonomist suan yıkıldım tesekkurler : )
-
İktisat hariç beklediğimi aldım muhasebeden dusuk alanlar işlem hatası yapmış olabilirler. İktisatta yorum sorusuna hiç puan verilmemiş
-
İktisat 35 hukuk 75 muhasebe 83 ingilizce 87 ortalama 70 ile mülakata kalamadım teşekkürler
-
Kaçla kapatmış