BDDK Meslek Personeli İlanı 2019
-
uzmanlik ne zmn aciklanir
-
@esraesra tesekkur ederim hocam
-
@rabia89 bu cuma günü açıklanır ama sınavı en fazla 80 kişi geçer. Kolay diyen troller susmuş hep murakıplık sınavı açıklanınca
-
Mülakatlar başladı giren arkadaslar nasıl geçti ? Bilgilendirirseniz bizim için referans olur.
-
Bilisim 1,2,3,4 sonucları açıklandı..bir kıyım daha yani
-
Bilisim sonuclari nasil arkadaslar. Puanlama murakıplık gibi kıt mı? Giren arkadaşlardan yorum bekliyorum.
-
@preacher kesinlikle düşük puan verilecegini her sayfada soylediniz hocam. Peki bu durum bankacilik uzman yard icin de gecerli midir?
-
@theturinhorse maalesef geçerli dostum BDDK katliam yapmayı sever ve katliama devam edecektir.
-
@preacher hocam bddknın diğer kurumlardan farklı nasıl bir yani var ki bu kadar kıt bir puanlama yapıyor?
-
@Marcuspowa hiçbir farkı kalmadı 2014 ten sonra hepsi aynı maaş ben de anlamıyorum BDDK nın amacı ney
-
Puanı benim gibi beklediğinden düşük gelen arkadaşlar, Bilgi Edinme Hakkı kapsamında https://www.cimer.gov.tr/?bim=CfDJ8CLd_u-3vtlEmchj_bWBwBfKVLYo4--fSIx9qH9_jRAMxOnxk5fyIWCtaJk5gwQIusaLRpxmkBz2gzEjYftNYkn0vQ-p8rM6MhbEoIHcLx3rSfxLdAy3y1gIn39muENmWOk7lhHekmuf6MmLLGPpCxocR_sIwRqGcDIpV3YKN8jGZdH0s2hNQxqRHebQHpJq3A bağlantısı üzerinden başvuru yapabilir. Hiç değilse kağıdınızı ve yapılan puanlamayı görebilirsiniz. İsterseniz kağıdınızı yeniden okunmasını da talep edebilirsiniz.
-
@Marcuspowa farkı yok maaş aynı ve iş yükü çok
-
Bilişim 1 alanından sözlüye girecek olan veya daha once girmiş olan var mi
-
Eeee uzman yardımcılığına noldu niye açıklamadılar
-
@sui-generus bugün akşam saatlerine doğru açıklarlar diye tahmin ediyorum ama bakalım bddk bu sağı solu belli olmaz.
-
@paradokskralı haftaya açıklanır muhtemelen bugün degıl
-
@theturinhorse, içinde söyledi: BDDK Meslek Personeli İlanı 2019
Bilisim sonuclari nasil arkadaslar. Puanlama murakıplık gibi kıt mı? Giren arkadaşlardan yorum bekliyorum.
Ilk oturum da bekledigimin altinda not verilmiş 2.oturum ve ingilizce bekledigim gibi gelmiş -
@daronacem geçen sene de 17 şubat gibi açıklanmıştı ama bu sene biraz hızlandılar sanki.
-
uzman yardmciligi ne zmn aciklanir arkdslar hala ses yok
-
@rabia89 yüzde yüz bu hafta aciklanacak.