BDDK Meslek Personeli İlanı 2019
-
@enjoythesilence insallah kardesim ... bol dua...
-
Yine gun bitti nerdeyse.. haftaya mi kaldi gene umutlar
-
@daronacem bankacilarla hukukçuları unuttular bence umudum da yok ama insan bekliyor
-
Arkadaslar kurumu aradım bana komisyonda biraz daha sabır diyor haftaya mi yani dedik aynen dedi.
-
@daronacem sabır kalmadı artik
-
Umit var mı bugün
-
Haftaya kaldık heralde yine
-
Haftaya kaldı yine.İİBF nin ciddi ciddi bu ülkede önemsenmez hale geldiğinin bir başka halidir bu durum.Spk 4 ayda 43 kişilik liste yapıyor gülermisiniz,ağlarmısınız..
-
Arkadaşkar haftaya açıklanıcak. Listeler hazır galiba
-
@sermayeakimi önemli olan mülakata kaç kişiyi çağıracakları. Eğer 40 kisilik alımda 20 25 kişiyi çağıracaklarsa kapatalım dükkanı valla
-
@MartinLuther 50 kişi diye duyum aldım
-
@sermayeakimi 50 kişi ne alacakları sayı mi çünkü neredeyse hiç fire vermeden bitirdiler sınavı ve sinav kolaydı
-
@can hayır mülakata çağıracakları kişi sayısı olarak duyum aldık
-
@sermayeakimi kişi sayısı belliyse, alacakları kişiler de bellidir. Niye açıklanmadi acaba. Hukuk alanında kaç kişi cağıracaklari da belli mi?
-
@ius-cogens Nereden bu çıkarıma vardinız anlamadım
-
@ius-cogens Bence de nereden bu kanıya vardınız? BDDK her zaman süreci en şeffaf ve adaletli bir şekilde yöneten nadir kurumlardan . Ben sadece mülakata kalan isimlerin aşağı yukarı hangi sayıda olduğunu söyledim o kadar.
-
@sermayeakimi siz bu duyumu nerden aldınız hocam, böyle bilgiler sınav açıklanmadan nasıl paylaşılabiliyor ki
-
@bitmeyenyds duyum deyince ne anlıyorsunuz acaba çok merak ediyorum. Liste açıklanmadı kimse görmedi kimse bilmiyor merak etmeyin . Yazılı sınavı geçenler aşağı yukarı şu kadar kişi gibi olabilir sadece . Liste açıklanınca da hep beraber görürüz . Bddk nın şeffaflığını sorgulamamıza gerek yok.
-
@bitmeyenyds yani kaç kişi olduğu belli olsa açıklanırdı BDDK liyakat esasıyla personel alıyor bence de haftaya açıklansın artık lütfen️
-
@sermayeakimi kimsenin şeffaflık sorguladığı yok zaten. Sadece süreç fazla uzadı her cuma kitleniyoruz siteye. Gerginlik var bu yüzden. Herhangi bir sayı verilmesi bile insanı tedirgin ediyor. Anlayacağınızı tahmin ediyorum