2020 Kaymakamlık Sınavı.
-
@Pisagor, içinde söyledi: 2020 Kaymakamlık Sınavı.
Bnm nacizane tavsiyem bugün açıklanacak hevesine girmek sizi yipratıcaktir. Duyumlar 18 Kasim deniliyor ve resmi rakamlar zaten 18 kasim iken Sonucta sinavin açıklanmasina 5 gün varken bugun aciklanmasini beklemek 5 gün boyunca extra bi yorucaktir sizi. bn 18 kasimda açıklanacağıni düşünüyorum o yuzden bugunde hergün gibi normal birgün olarak uyandim. Tabiki yinede herkes kendi bilir..
18 Kasım açıklanicaktir. tekrar yineliyorum...
-
@Pisagor taş çatlasın 17
-
Bu saatten sonra her kim duyumla gelirse art niyetlidir bence.
-
Bu saatten sonra duyumla geleni giyotine götürelim neyse güldük eğlendik ama haftaya Çarşambayi bekleyeceğiz artık
-
19 kasım olarak tahmin ediyorum
-
Şöyle düşünüyorum da ÖSYM 18 Kasım demişken biz bugün niye hareketlendik diye. Memurlar.net'in haberi, bürokrasimizin cuma mesai bitimini sevmesi, geçen sene sınavın 24 günde açıklanması vs. Bunların hiçbiri de somut bir şey ifade etmiyor aslında.
-
@GıyaseddinHatemi bugün mesai bitimine yakın gelmesi mantıklı idi ama ösym neyi bekliyor anlamadım.. az daha sabır inşallah..
-
Önümdeki derse çalışamıyorum ya. Sürekli tetikteyim, bir şeye odaklanma özelliğimi kaybettim. Teşekkürler ÖSYM.
-
Daha önceki duyumumu netleştirerek güncelliyorum.
İptal soru olmadığı kesinleşti.
71 olarak gelen duyum 71.25 olarak kesinleşti.
Sınav 18 Kasımda açıklanacak boşuna erken beklemeyin. Belki bir ihtimal ÖSYM sürpriz yaparak 17sinde açıklayabilirmiş.
Mayısta sınav planlaması filan tamamen hayal. Şimdiden seneye yapılacak sınav için çalışmalara başlayın zaten 80 üstü kesin yaparsınız. Hepinize kolay gelsin. Hayırlı olsun -
@sbt vay ağam paşam hoşgeldin.
-
@GıyaseddinHatemi bunlar hep lobicilerin oyunu hocam mobilize ettiler bizi :)) neyse müsterih olalım 18’e kadar yolu var
-
@sbt iptal soru yok peki degisen cevap var mi ?
-
@sbt Kardeşim ne ayaksiniz siz yaww. Delirttiniz beni neyin pesindesiniz. Maymun ettiniz bizi.
-
@sbt eyvallah hocam.
-
@necipuysalll değişen cevap da yok.
-
@sbt hocam sbt açılımı sabote değil di mi?
-
@sbt kardeşim kulislerde 71’in kamufle edilmesi gerekiyordu biz birkaç arkadaşla büyük resmi gördük:)) ordan biliyoruz da sen nasıl eriştin bu bilgiye?
-
@siyasalllııı Hocam büyük resim derken?
-
@Yunus1059 takılıyoruz hocam esprisine birkaç arkadaşla da duyum kaynakları 71 haricinde 71’e yakın tüm sayıları söylediler:))
-
Size tavsiyem her duyumu okuyun ama hicbirisine inanmayin gecen sene cok kidemli forumdaslarimizin duyumlarinin hepsi yanlis cikti tam tersi cikti. O yuzden herseye hazirlikli olmakta fayda vardir. Soru iptali de şık degisikligi de olabilir bu her zaman bir ihtimaldir.