2020 Kaymakamlık Sınavı.
-
@srsmn adamı doveceksin nerdeyse sakın
-
@alpkaim yok hocam ya çok sakinim aslında yazıdan öyle mi anlaşıldı
-
@srsmn okurken bildiğin gergin ses tonuyla okudum hepimiz aynıyız bizi bugün aciklanabilir beklentisine sokan arkadaşlara tesekkurler
-
@mülki Azcık düşünürsen neden öyle yazdığımı anlayabilirsin. Ösym öyle demiş demedim zaten, duyumu aldığım kişinin yorumuydu sürpriz yapma ihtimali. Hani geçen seneki gibi. Mayıs ihtimali var olduğunu sadece astlara ulaşabilen konuşur üstlere çıkabilen hayal olduğunu bilir
-
@sbt, içinde söyledi: 2020 Kaymakamlık Sınavı.
@mülki Mayısta sınav olacağını duyanlar en fazla ahmet deniz kadar duyumcu ama sizden daha fazlası var kardeşim
İşte hocam duyumcu dediğin böyle olur. İddialı lafların olacak artı net ve sözünün arkasında olacaksın. İnşallah hava cıva olmaz dediğiniz.
-
@srsmn net sayı verebilecek kadar sağlam.
-
@ilhannnn evet 24 gün önce üye oldum e posta doğrulaması gelmediği için hesabı aktif edemedim bugün duyumumu paylaşmak için tekrar doğrulama istedim üyeliğimi aktif ettim. Bu durumdan yola çıkıp linç edeceksen buyur meydan senin. Bir kez daha görmüş oldum ki bu foruma ne yazarsam yazayım diğer arkadaşlar gibi art niyetli ilan edileceğim. Bu son gönderimdi iyi akşamlar dilerim.
-
@Schumpeterr ve yetkili arkadaşlardan ricam hesabımı silerlerse sevinirim.
-
Degerli arkadaslar
Daha oncede dedigim gibi sinav en erken 17sinde aciklanir. Bugun neden boyle bi beklentiye girdik anlamiyorum
Soru değişikliği yok
Baraj için 73 hiç olmadigi kadar kuvvetli bizim duyumlarimizda.
Bu forumdan birkac arkadaslada duyumlarimizi harmanlarsak .
73 baraj , 18 kasim
-
@Schumpeterr doğru arkadaşlar benimde öyle olmuştu üye oluyorsunuz e mail gelmezse yazilmiyor
-
@Schumpeterr Kardeşim daha önceki yazılarıma bakarsan kimseyle tartışmam yok ve art niyetim olmadı. Sadece gördüğüm bir ayrıntıyı paylaşmak istedim. Ortam zaten gergin. Hakkını helal et yanlış anladıysan.
-
Ben hayatımda bu kadar trolü bir arada görmedim iyi mi !!
-
@Schumpeterr Evet ben de hesabı aktifleştirirken aynı sıkıntıyı yaşamıştım
-
@erickcartmann hocam kusura bakma sen sallıyorsun gibi geliyor bana dün de yok yakinegitim videosunu baktınız mı dedim taaa bilmem kaç zaman önce yayinlanan video
-
@Schumpeterr hocam alınma arkadaşın niyeti kötü değil bugün baya trollendik burda o yüzden böyle oldu. Teşekkürler duyum için doğru/yanlış farketmez.
-
@sbt duyumu iddia bayisinde mi aldin, supriz kupondan bahsediyo sanki adam. "ustlere" ciktigini soyleyip bunu da forumda yazip şovunu yapiyosun, baya üstlere cikiyomussun gercekten, ustte iyisindir ustlerin seviyodur bisey diyemem, ama aman sıkı tut üstlerini nereden tutuyosan da düşme. İyi şov ama, ilk mesaji "duyum" olan hesaplarin pesinde sorgusuzca tuzlukla kosan bir suru " kaymakam" adayi var burada ne de olsa.
-
Arkadaşlar net konusunda kimseye inanmayın isterseniz geçen seneki başlığı açıp bakın sonuç açıklandıktan sonra ortada kimse yoktu
-
@alpkaim, içinde söyledi: 2020 Kaymakamlık Sınavı.
@erickcartmann hocam kusura bakma sen sallıyorsun gibi geliyor bana dün de yok yakinegitim videosunu baktınız mı dedim taaa bilmem kaç zaman önce yayinlanan video
sinavdaki turkce netinizi merak ediyorum
-
@erickcartmann aman çok önemli söyleyeyim yine hatalı soru denen soru hariç full
-
@Schumpeterr Mail sıkıntısını bende yaşadım geç yazı yazabildim. Sizin yazınızda duyum paylaşmak için üye oldum diyorsunuz bundan bahsettim. Duyum yapılırken öyle bir giriş yapılıyor ki akıllarda soru işareti kalıyor.