2020 Kaymakamlık Sınavı.
-
@sbt Mayista sinav planlamasi hayal mi? Diger yazdiklarini soyleyen kaynaktan ogrendiysen bunu da, soyle ikiye tam ayirsin, tam duyamamissin cunku
-
@mülki ne oldu hocam siz ne biliyorsunuz mayıs sınavıyla ilgili?
-
@mülki mayısta sırf senin için 2021 başlığına geleceğim
-
Salı sallandı çarşamba çarşafa dolandı perşembe perişan oldu cuma mübarek gün
-
@sbt hocam..size çok net bir şey soracağım, 71,75'i ÖSYM' den duymanız imkansız. Size onu duyuran kişi mesleğinden olur nereden duydunuz ?
-
@sbt gelirsin hocam, eger acilmazsa bu hesapla gelir ben demistim dersin, acilirsa hemen bi hesap acar uc bes bisey sallar yine ben demistim dersin, her turlu dersin, kaynak da saglam ️
-
@sbt aslında hocam sizin duyumunuz @Schumpeterr ile uyuşuyor kaynak aynı mi acaba
-
@alpkaim schum ne demişti ?
-
@sbt hocam bu ok zehirli atmayin iste
-
@ryu753 ÖSYM'den duyum alınmaz zaten.
-
@siyasalllııı 71.25 71.50
-
@alpkaim aynı şeyi diyorlar ilginç.
-
@siyasalllııı bakanlıkta aynı kişi mi.iste orası muhim
-
@mülki Mayısta sınav olacağını duyanlar en fazla ahmet deniz kadar duyumcu ama sizden daha fazlası var kardeşim
-
@sbt 71,25 kesin diyosun duyumdur tabi de sizin inancınız nedir bu duyuma?
-
Mayısta sınav yok soruşturmaları an an takip ediyorum gruptaki bazı dostlar şahittir soruşturmalar bitince Mayıs muhabbeti konuşulursa haber vereceğim gaza getirip gidiyorlar kimsenin suçu yok inanmayın bekleyin
-
@sbt mayista sinav kesin olacak diyen yok, ama mayis planlamasi hayal demek de meseleden bi haber olmak demek. Zaten net bilgin olsa " osym gununde aciklayacakmis da belki bi supriz yapip bir gun once aciklayabilirmis" demezsin. Ne yani osym bakanliga "gununde aciklayacaz, ama belki supriz yapabiliriz, bilgilerinize arz ederim" falan mi yazmis? İnsanlarin akliyla dalga gecmeyin
-
Shumpeter 24 gün önce üye olmuş yani sınav yapıldığı gün veya bir gün sonra. Ama yazıda duyum aldım paylaşmak için üye oldum diyor. Niyeti belki iyidir duyum doğrudur bir şey diyemem ama bu sene duyumlar her ne hikmettense paylaşılırken çelişkili yazılar yazılıyor.
-
@srsmn Ben 70 bekliyordum en fazla 71 olur diye düşünüyordum. O yüzden 71.25 gayet mümkün
-
@sbt mümkün olabilir ben kaynağınızın inandırıcılığına ne diyorsunuz dedim yanlış anlamayın kaynağınızı sormuyorum zaten kaynağınızın inandırıcılığına ne diyorsunuz? 71,25 mümkündür tabi önemli olan kaynağınızın sağlamlığı.