2020 Kaymakamlık Sınavı.
-
@kaymakam1842 yapmayın hocam kimse bir şey demiyor ki duyumlara. Siyahadama takılma nedenimiz düşük kapattı deyip bir aralık bile belirtmeden insanlara sürekli bir gün söyleyip beklentiye sokması. 75 duyum ise şahsen saygı duyarım. İnanıp inanmamak insanlara kalmış bir şey.
-
@Ömermuhtar eyvallah hocam
-
@siyasalllııı bilmiyorum hocam belki de gerçekten duyum değildir duyum olmasa kaynağımı gerçekleşirse paylaşacam demezdi herhalde
-
Yav 75 olayı duyum falan değil arkadaş saçma sapan totem yapıyor ortalıkta .
-
@siyahadam, içinde söyledi: 2020 Kaymakamlık Sınavı.
Burası ne tuhaf ve kötü bir yer. Benim duyumları da tahminleri de unutun. Daha da bir şey paylaşmam herkes için hayırlısı. iyi ve kalbi temiz olan insanların kazanması dileğiyle. Byyyyyy
Tuhaflığına bir şey diyemem ama kötü derseniz gücenirim.
Şu tercihini yap ailesinden size gelsin;https://www.youtube.com/watch?v=LvNz1IIzPpI
Kib.
Bye. -
@kaymakam1842 ben de öyle söylediği için sorayım dedim de yani şimdi bir laf ortaya atıyor(duyummuş gibi) soruyoruz duyum değil diyor sonra başına gelecekleri bildiği için böyle yapıyor deniyor ee o zaman niye ortaya atıyor en başta Allahım ya rabbim nelerle uğraşıyoruz. Neyse hocam herkesin hakkında hayırlısı olsun.
-
@olursaekime birşey diyeceğim de ayıp olacak şimdi valla neyse hepimiz gerginiz sakin olmaya çalışalım böyle saçma sapan yorumlarda da bulunmayalım bir zahmet -size değil hocam bu yorum-
-
Yaklaşıyor yaklaşmakta olan Saniye saniye son 2'ye gidiyoruz
-
-
Yarin link kovalamaya basliyo muyuz️
-
@mülki maalesef öyle. Haftasonu sınav var ve ben kendimi buradan alamıyorum:)
-
@geliruzmanı07 ️ Allah yardimcin olsun dostum, umarim sinavinda başarılı olursun
-
@mülki Teşekkür ederim
-
Geçen seneki gibi bir tabloyla karşı karşıya kalma ihtimalimiz nedir ?
-
@dervisoglu yüzde 50
-
@dervisoglu bence çok düşük bir ihtimal. Forum ortalaması -/+1 olur Max. Yani 71-73 aralığı
-
@LioN memleket elazığ mı hocam
-
Ben şuna inanıyorum ki bu sınavın gerçekte virgülüne kadar kaçta kapattığını bilen adaylar vardır. Lakin bu adaylar sessiz gemi misali inceden ve derinden gider. Sosyal medyada tek kelam karalayıp çizmez. Mülakatlar yapılıp bittiğinde ise 100 kişilik asil listede yerini alır. Bu sayfa ile doğrudan bir bağlantım yok fakat bu süreçlerin içindeyiz bir şekilde. Hali ile foruma girdiğimizde de başlığa uğruyoruz. Değerli arkadaşlar bu başlıkta sayfalarca toplasanız 10-15 tane aktif olarak yazan kardeşlerimiz var ve bu kardeşlerimiz 70 üzeri sınırda net yaptıkları için muhabbetler bu minvalde dönüyor. Sayfanın ahvaline bakan kimi art niyetliler bu minvalde şukadarda kapattı bukadarda kapattı diyerek duyumlar paylaşıyor. İçlerinde mutlaka iyi niyetli ve birşekilde edindiği duyumları paylaşanlar da var o kardeşlerimize sözümüz yok elbette. Velhasıl kaçta kapatır bilmem ama siz her türlü sonuca kendinizi hazır edin. Nihayetinde kaymakamlık Sayıştay İdari hakimlik bu kadrolar için sınavı kazanmak bildiğiniz üzere yetmiyor. Umarım hepinizin gönlüne göre olur. Hayırlı sonuçlar alırsınız.
-
@siyahadam hocam mayısta sınav planlanıyor duyumunuz vardı, sahi ne oldu ona
-
ATARSA 2 DOSTLAR