2020 Kaymakamlık Sınavı.
-
@Kethüda 1 nolu cbk yi okuyarak sinava girmeden nasil kaymakam olunuyor ogrenms olursunuz hocam bilginiz eksik malesef
-
@can-mavi, içinde söyledi: 2020 Kaymakamlık Sınavı.
Benim duyumum 3 4 gün öncesine ait tabiki, eğer ki bu 3 4 gün içinde dediğim gibi diğer bakanlıktan olumlu görüş gelmişse sınav 18 ekim olur ilan da bu hafta gelir , lâkin eğer ki durum haala 3 4 gün öncesi gibiyse ...
Yani planlama haala 18 ekim ...
-
@ahmetdeniz Ben bugüne kadar KPSS süreci boyunca hiç konu çalışmadım, puanlarım 85 altına hiç inmedi kardeşim.. Kişiden kişiye değişir. Geçen senede sadece KAS çözerek 70 yapmıştım
-
@redcrossbjk soru bankası derken soru bankası neti kastettim.
-
@ahmetdeniz Özür dilerim hocam o halde kusuruma bakmayın Kullanmış olduğunuz soru bankalarını rica etsem belirtir misiniz
-
@Kethüda teşekkür ederim hocam
-
@redcrossbjk hocam belki yeri değil ama iktisattan ne çözdünüz?Çikmis ve özgün olarak?
-
@murad00 nasıl olunuyormuş anlatın ben de öğrenmiş olayım.
-
@zenginmemur hysteresis iktisat baş ucu kitabımdı her zaman ve yanına ceteris ve analiz o kadar hocam..
-
Sınav ekimde olmayabilir tahminim.
Çünkü eylülde okulları açmayı planlıyorlar
Ayrıca bazı rektörler de üniversiteleri açma görüşündeymiş, ekonomik kaygılardan dolayı, esnaf kötü durumdaymış vs. zaten okulları açarak risk alacaklar, ne olacağı belirsiz
Şimdi bunlar gerçekleşirse bizim sınavı da ekimde yaparlar mı ? Her ilde olsa tamam.
Bence bu nedenle daha tarih duyurulmadı
Ayrıca soru bankası.net aldım tavsiye etmiyorum, bana da tavsiye etmemişlerdi, ben aldım, siz tecrübe dinleyin. -
@redcrossbjk hocam 5 sene kitaplar içinde boğulmaktan bahsetmişsiniz sadece soru bankası mı çözdünüz 5 sene boyunca?
-
@Kethüda 5 yil memur olarak gorev yapan birini cumhurbaskani dogrudan kaymakam olarak atayabilir hocam 1 nolu cbk bakarsaniz yaziyor orda.
-
@murad00, içinde söyledi: 2020 Kaymakamlık Sınavı.
@Kethüda 5 yil memur olarak gorev yapan birini cumhurbaskani dogrudan kaymakam olarak atayabilir hocam 1 nolu cbk bakarsaniz yaziyor orda.
Hayır kardeşim, o maddeye istisna getirildi hüküm eklendi ve yarışma sınavı ile girilen meslekler hariç denildi
-
@murad00 yarışma sınavıyla girilen mesleklerde 5 yıl çalışma şartı kaldırıldı hocam cumhurbaşkanı sınavı kazanmayan hiç kimseyi kaymakam olarak atayamaz
-
@Avşar-Beyi kitaplar içinde boğulmadım kardeşim belli başlı kitapları çözerek çalıştım.. konu çalışmak bana çok sıkıcı geldiği için soru üzerinden öğrenmeye çalıştım hep
-
@redcrossbjk çıkmış soru olarak hocam ne kullandınız?Birde kafa karışıkligi yapmiyor mu cok soru bankası ve çözümleri yani hepsinin anlatisi farkli.En cok hangisini begenmiştiniz?
-
Arkadaşlar sınavdan 60 gün önce ilan gelmesi gibi yasal bir şart var mı? Var ise hangi kanunda yazıyor bilginiz varmı?
-
@redcrossbjk kpss süreci boyunca hiç konu çalışmadım demişsiniz ben ona söylemiştim. Beş yıl kitaplar arasında boğuldum cümlenizi de önceki entrylerinizde gördüm. Burdan çıkardığım sonuç ise kaymakamlık sınavına sadece kas soru bankası çözerek 70 almış olmamanız. 5 senenin tecrübesi+ Kas soru bankası çözerek 70 almış oluyorsunuz. Yine de tebrik ediyorum beni yanlış anlamayın sadece o cümleden etkilenen motivasyon kaybına uğrayan arkadaşlar olabilir diye böyle bir cevap verme gereği hissettim.
-
@zenginmemur, içinde söyledi: 2020 Kaymakamlık Sınavı.
@redcrossbjk çıkmış soru olarak hocam ne kullandınız?Birde kafa karışıkligi yapmiyor mu cok soru bankası ve çözümleri yani hepsinin anlatisi farkli.En cok hangisini begenmiştiniz?
hocam kaynak yelpazenizi geniş tutun. Her kitap farkli alanda iyi. Her kitap farkli tıp soruları tutturabiliyor. Kas, status, kaimmakam gibi kaynakları ayrım gozetmeden bitirmeniz tavsiye ederim
-
@vuralkara öyle bir şart yok hocam.