2020 Kaymakamlık Sınavı.
-
Arkadaşlar iktisatsız olurmu bu iş sizce
-
@eakaya, içinde söyledi: 2020 Kaymakamlık Sınavı.
Arkadaşlar iktisatsız olurmu bu iş sizce
Senin gibi düşünen bi 20 bin kişi daha var
-
@eakaya çok zor hocam asıl belirleyici alan iktisat
-
@churcill hocam siyaset kamu mezunuyum makro mıkro gordum sadece mecburen çok konu var maalesef
-
@MiraKar ikiside içisleri bakanlığına bağlı olduğu için istifaya gerek yok biliyorum muvafakat yeterli olması lazım ama genede kurumun personel daire baskanlıği ile görüşsün.
-
@murad00 sizin dediğiniz vali yardımciları icin geçerli
-
@eakaya, içinde söyledi: 2020 Kaymakamlık Sınavı.
@churcill hocam siyaset kamu mezunuyum makro mıkro gordum sadece mecburen çok konu var maalesef
Mikro iktisattan belli konular var sabit soru gelir. Aynı şekil makro içinde geçerli. Artık yapabildiğin kadar
-
@poohdini hocam tesekkur ederım acaba iktisattan kısa ve öz Yüzeysel notu olan arkadaş varmı paylaşabılırmı bızımle
-
Acaba ilan bu gece gelecek mi ?
Bekleyelim görelim. -
Hazırmısınız...
-
@ahmetdeniz biz hazırız
-
@kılıçlar teşekkür ederim hocam
-
Hani pazartesi öğleden sonra gelecekti ? Yaz hergün tutturacaksın elbet birgün. Sonra bakın demiştim diye de yazarsınız. Şu insanları rahat bırakın. Facebook’ta 2-3 kişi burda 2-3 kişi milleti rehin aldı. Bazıları da bu kişilerden özür dileyecek kadar aman üzülmeyin diyecek kadar ileri gidiyor. Yapmayın arkadaşlar oturup ders çalışın.100. Verdikleri tarihte duyum tutarsa biz demiştik diyecekler tutmazsa virüs sağlık bakanlık bahane sıralayıp tarih verecekler. Geçen sene sınav barajı muhabbetinde milletin duygularıyla oynayanlar hala gelmiş burda duyum kasıyor yeni arkadaşlar inanıyor. Kimden duyum alıyorlar kimden mesaj gelince koşup buraya yazıyorlar biliyoruz.
-
Arkadaşlar iktisatsız bu sınav olmaz daha önce kazanmış lakin önceleri iktisatsız yaparım diye her dersi mevzuat dahil en ince ayrıntısına kadar çalışmış 12 soru boş bırakıp 70 üzerine çıkmış birisi olarak yazıyorum iktisat olmadan olmuyor. Soru bankası muhabbetine gelince piyasada istediğin soru bankasını çözün özellikle insan hakları Türkiye ekonomisi ve idare hukukunda sınava girince o soru bankaları ile boşuna zaman kaybettiğinizi göreceksiniz. Kimseye anlatmaya dil dökmeye kalkmayın isteyen istediği gibi çalışsın sınavda rakip elemiş olursunuz. Burda herkes konuşur sınavın açıkladığı gün kimseyi bulamazsınız. Herkes bakar kendine. Senelerdir buradayım ben.
-
@399mia dostum uzun yıllardır bu forumda beraber bir şeyler paylaştık, beraber sonuç bekledik, beraber tartıştık....
Nacizane dusuncem ; Hakli olduğun konular kadar haksız olduğun konular da var ..bence genelleme yapmamalısın, çünkü burada bakanlıkta çalışan, dpb de çalışan, ösym de çalışan arkadaşlar da var ve her konuşulan ihtimali yazıyorlar.. önemli olan genelleme yapmak yerine sap ile samani birbirinden ayırmak ( sap ile saman deyimini kimseye ithafen yazmadığımı da belirtmek isterim) -
@can-mavi Hocam size katılmakla beraber, naçızane duyum alan arkadaşlar duyumları yüzde yüze yakın doğru çıkacak olsa bile kesin demesinler. Çünkü hiçbir şey kesin değildir ve herhangi olumsuz durum karşısında hem kendileri mahçup oluyor hem de insanları hayalkırıklığına uğratmış oluyorlar.
-
@399mia evet bende amirimi gerçek bilirdim hatta özeldende sordum sınavı sonra eski konuşmalara bakınca anladım ne kadar bos biriymiş ya...
-
@can-mavi Hocam ben bu foruma ilk geldiğimde vardınız hala varsınız ben sizden razıyım çoğu kişi razı Allah’ta razı olsun. Kulağınıza gelen duyumları süzgeçten geçirip burda paslaşıyorsunuz. Fakat bazı kişiler duyum aldık dediği kişiler ile sohbet esnasında geçen bir tarihi bile gelip burda duyum diye yazıyor çok net biliyorum. Burda insanların planları var takvimleri var bunu düşünmek hakka girerim diye korkmak lazım. Kurumlarda çalışan gerçekten tek amacı yardım etmek olan insanlardan da allah razı olsun.burda seneleri vermiş yahut ilk kez girecek Umut ile bekleyen insanların umutları ile oynamaya varacak kadar ileri gidenleredir sözüm. Sap ile samanı geçen yıllar burda olanlar ayırıyor zaten ben yeni gelenler dostlar için yazdım.
-
@399mia bende ayırdim
-
@399mia Allah razı olsun dostum... Kesinlikle dediğine katılıyorum, burada bir şeyler paylaşan kişilerin de paylaştıklarını süzgeçten geçirmesi gerektiğine inanıyorum, hatta bence paylasilanlari okuyanların da süzgeçten geçirmeleri gerektiğine inanıyorum.. Allah hepimizin yardımcısı olsun, bu yolun her aşaması meşakatli..