2020 Kaymakamlık Sınavı.
-
İktisat dersi için mevzuat alanında olduğu gibi soru kaynakları pek konuşulmuyor. Çıkmış sorular haricinde deneyimlediğiniz ve kaliteli diyebileceğiniz kaynak önerilerinizi paylaşırsanız sevinirim.
-
-
Zeynel Dinler veya Yüksel Bilgili Çıkmış Sorular Çözelebilir
-
Ben çıkmış soru dışında soru çözmüyorum ama Erol Bulut Analiz İktisatı beğendim
-
@Avşar-Beyi Analiz
-
@Avşar-Beyi analiz-hysteresis-yüksel bilgili hepsini çözdüm bundan 3-4 ay önce analiz çok güzel hysteresisde öyle ama ister istemez her kitap hocanın kendi kimliğini yansıtıyor bazen kendini matematik sorusu çözerken bulabiliyorsun eğer iktisatın iyiyse çıkmış sorularla bilgilerini taze tutsan yeterli zaten sorular kolay geliyor.
-
İktisat olsun idare olsun veya başka bir ders olsun, sadece çıkmış soru çözen sınavda patlar demedi demeyin. Bilhassa iktisat. Özgün sorular çözmeye çalışın ancak şunu da belirtmek isterim, piyasadaki birçok kitap ekonomik gaye ile hazırlanmış. Kaymakamlık tüm dersler diye bir soru bankası gördüm mesela. Şaka gibi.
-
@hedef2020, @EsTerGon-Kalesi, @ryu753, @Kethüda yaptığınız yorumları dikkate alacağım bunun için hem kendi adıma hemde bu yorumlardan faydalanacak diğer arkadaşlar adına teşekkür ederim.
-
@Kethüda katılmıyorum. İktisatta şu ana kadar hiç özgün soru çözmedim ve 2’den fazla yanlışım çıkmamıştır iktisatta
-
@Kethüda iktisatta özgün soru hiç çözmedim hukuklarda sadece çıkmış sorular çözdüm . Çok sinav kazandım hocam bence iyi bir konu anlatımıyla çıkmış soru çözmek yeterli olabilir .
-
@can-mavi, içinde söyledi: 2020 Kaymakamlık Sınavı.
@sessessc aynen öyle biraz daha beklemeye devam, bakalım haftaya %80 olan ihtimal artacak mi azalacak mi
Ihtimal maalesef haala aynı ...
-
@can-mavi her an gelecek gibi bir his var içimde hocam .
-
@mami1616 inşallah kardeşim inşallah, ben de onu umut ediyorum ama dedigim gibi umut.. söylenen ile umutlarim maalesef örtüşmüyor, inşallah umutlarım yönünde gelişme olur
-
Sadece şunu söyleyeyim sınav tarihini içişleri bakanlığı ve ösym belirliyor ama sırf bu döneme özel buna onay vermek veya görüş vermek başka bakanlığın yetkisinde.. işte o onayın veya olumlu görüşün verilip verilmediğini bilmiyorum , o yüzden yüzde 80
-
@can-mavi ilandan önce mutlaka ösym takvimine düşmesinş beklemeli miyiz hocam yoksa takvime düşmeden de ilan gelebilir mi?
-
@pabloescobarr ilan muhakkak resmi gazete, ulusal gazete, ösym ve dpb de yayımlanmak zorunda ancak bunun bir sıralaması yok , herhangi birinde de ilk yayınlanabilir (ulusal gazete hariç, ona daha sonradan gidiyor)
-
-
@MiraKar diğer arkadaşların da paylaştığı gibi sınav kesin var ve 100 kişi
-
Benim duyumum 3 4 gün öncesine ait tabiki, eğer ki bu 3 4 gün içinde dediğim gibi diğer bakanlıktan olumlu görüş gelmişse sınav 18 ekim olur ilan da bu hafta gelir , lâkin eğer ki durum haala 3 4 gün öncesi gibiyse ...
-