2020 Kaymakamlık Sınavı.
-
@sessessc, içinde söyledi: 2020 Kaymakamlık Sınavı.
Dostum 3 4 gün içinde olanlardan benim haberim yok, o yüzden kesin bir şey duyamadığım gibi kesin gibi bir ifade de kullanamıyorum, ama forumda paylaşılan ve kesin olarak belirtilen paylaşımlar olduğuna göre 3 4 gün içinde bir şeyler olmuştur
-
O zaman ihtimalin daha büyük kısmı Aralık'a doğru kaydı diyebilir miyiz? Sınav olacak ve 100 kişi bu tamam. Tarih konusunda 18 Ekim duyumu yattı diyebilir miyiz o zaman ? Kasım 1'de de boşluk görünüyor
-
@cevatcobanli444, içinde söyledi: 2020 Kaymakamlık Sınavı.
O zaman ihtimalin daha büyük kısmı Aralık'a doğru kaydı diyebilir miyiz? Sınav olacak ve 100 kişi bu tamam. Tarih konusunda 18 Ekim duyumu yattı diyebilir miyiz o zaman ? Kasım 1'de de boşluk görünüyor
" Kesinlikle yattı " diyemeyiz, eğer ki bu son 3 4 gün içinde dediğim gibi diğer bakanlık olumlu görüş vermişse bu hafta ilan da gelir , sınav 18 ekimde de olur.. bahsettiğim görüş yazısı 3 4 gün öncesine kadar gelmemişti, 3 4 gün içinde gelmişse bilmiyorum ...
-
@can-mavi sağlık bakanlığı mı bahsettiğiniz hocam
-
Evet pandemi sınavı da etkiledi ama Aralık da azalacağı ne malum, keşke en azından tüm büyük şehirlerde sınav yapabilabilcek Bi altyapı oluşturup riski azaltsalar
-
@can-mavi, içinde söyledi: 2020 Kaymakamlık Sınavı.
@cevatcobanli444, içinde söyledi: 2020 Kaymakamlık Sınavı.
" Kesinlikle yattı " diyemeyiz, eğer ki bu son 3 4 gün içinde dediğim gibi diğer bakanlık olumlu görüş vermişse bu hafta ilan da gelir , sınav 18 ekimde de olur.. bahsettiğim görüş yazısı 3 4 gün öncesine kadar gelmemişti, 3 4 gün içinde gelmişse bilmiyorum ...
az önce yanlış bi paylaşım yaptım geçen sene ilk on kişinin netleri ne düzeydeydi arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim ilan da haftaya salı ya gelebilir sadece bi duyum teşekkürler..
-
@can-mavi teşekkürler hocam hadi hayırlısı
-
@hedef2020 Hocam hangi çıkmış soru bankasını önerirsiniz iktisattan ya da en çok hangisinden verim aldınız?
-
@can-mavi diger kurumdan kasit saglik bakanliginin mutalasi bekleniyor dun saglik bakani okulllarin acilmasindan yanayiz demsti bence ilanin onune tas koymazlar 18 ekimde olur snav
-
@murad00 inşallah dostum
-
@Chandler-Bing yüksel bilgiliyi tek geçerim. Ama iktisadı zayıf olanlar Daha detaylı açıklama istiyorlarsa ve anlatım tarzını beğeniyorlarsa Zeynel Dinler iyidir
-
çıkmış sorular kesinlikle çözülmeli çünkü net faydası çok yüksek(zeynel dinler gelir uzmanlığı 2012 çıkmış sorusu: hangisi servet üzerinden alınan vergidir cevap: Motorlu Taşıtlar Vergisi bu soru 2019 kaymakamlıkta çıktı hatırlarsanız, sonra izmir iktisat kongre sorusu en az 3 kurum sorusu olarak karşımıza çıktı sonra en düşük kişi başı geliri olan il cevap ağrı bunlar ekonomi ile alakalı olanlar anayasa idare vs alanlarda aşağı kalası degil..Sonuç olarak konu belli havuz belli). ikinci olarak sosyal maliyeti yüksekte olsa(kaldı ki covid bu maliyeti bir hayli arttırmış olsada) sınavın merkezi olması güvenilirlilik açısından önemli hele hele düşük sayılarda katılanı olan sınavlarda.. son olarak ilan konusu hakkında şunu ifade etmeliyim ki bugün ilan geldi geldi gelmedi her hafta ilanın geleceği hafta olabilir.. Herkese İyi Çalışmalar Dilerim.
-
Sınav Aralık'ta ertelenirse bence o tarihlerde sınav yapamazlar Mart Nisan olur ancak. Pandemi yaşamı ağırlaştırmadan bütün sınavların yapılması lazım. İlk kez görülen bir şey değil, bitmeyeceği 6-7 aydır bilinen bir pandeminin planlaması yapılması gerekirdi bu vakte kadar. Kpss nin Eylül yerine şimdi yapılması daha mantıklısı mesela.
-
@hedef2020 iktisadı zayıf olanlar için bence yüksel bilgili daha makbul zeynel dinler e göre
-
@can-mavi hocam nasıl yani başka bakanlığın yetkisinde hem de sadece bu seferlik? Başka bakanlık da mı ösym ile anlaşıp sınav yapacaktı?
-
@emrediyebiri hocam anlayıver be
-
Dostlar daha önce sorulmussa özür dilerim. Inter pares idare ve primus anayasa kitapları(sorubankası.net yayınları) hakkında bilgisi olan var mı? Ayrıca statüs 5000 hakkında bilgi verecek var mı rica etsem
-
Arkadaşlar ben de kendim için değil ama bir tanıdığım için soracağım, komiser o tanıdığım şuan sizce emniyet genel müdürü olan birisi direk valiliğe geçebilir mi bir de komiser olan biri kaymakam olabilmek için görevinden istifa mı etmesi gerekir sınava girdikten sonra? Bu iki sorumu cevaplayabilecek olursa çok sevinirim iyi çalışmalar herkese.
-
@MiraKar yasal olarak emniyet genel müdürü pekala vali olabilir ancak usulen valiler kaymakamlar arasından atanır. Ancak kaymakamlık yarışma sınavı ile girilen bir meslek olduğu için sınava girmeyen biri kaymakam olarak atanamaz. Bir memur, memur iken kaymakamlık sınavını geçerse şayet istifa etmesine gerek yok, geçiş yapmış olur. Sözleşmeli olan biri sınavın kazanırsa sözleşmesini fesh eder. Usul bu şekilde.
-
@redcrossbjk soru bankası pişmanlıktır. Açık ve net. Başka Yayınları deneyin uzaktan eğitime bulaşmayın, yetiştiremezsiniz hem paranıza hem zamanınızda yazık. 18 Ekim İcin hazırlıklı olun