2020 Kaymakamlık Sınavı.
-
@kürşadd
anladım hocam. tekrar girişlerde önceki yılların birikimi tecrübesi vb de etkilediği için çalışma saatleri felan değişebilir tabi. o dönemdeki yaşantınız ruh haliniz bile çok etkiliyor. buna şans mı demek lazım bilmiyorum ama tabi sınavda aşina olduğunuz konulardan gelmesi de önemli. kpssde yakaladığım çalışma temposu ve altyapı ile kalan bir ayda şansımı denemek istedim ben de. hayırlısı olur umarım herkes için. -
@KamuAdayı olayı güzel anlattın . Biraz birikim biraz snav anındaki o pskolojik durumun az calstm kazanamam deme belki derece bilr yapabilirsin.
-
@mülki durumumu bu kadar doğru anlatan bır açıklama olamaz. hayırlısı olsun ama gerçekten kendimi hiç hazır hissettirmiyorum. o kadar hazır hissetmiyorum ki heyecan bile yapmıyorum sınav kaybeder mıyım dıye eminim galiba olacaklardan
-
Haydi bakalım o sene bu sene mi ?
-
-
Tekrarları bitirip calsmayı bırakanlar varmi?
-
Herkese başarılar yeni sınava hazırlanacak arkadaş varsa kitap yollayabilirim özelden yazabilirsiniz
-
@kürşadd tekrarı bitirdim çalışmayı bitiremedim sanki çalıştıklarım alıp başını gidecek gibi bırakamıyorumm
-
İTÜ Ayazağa kampüsünde sınava girecek olan var mı?
-
@iibf hep aynı ruh hali yanlz degilsin.
-
Şu saatte mahalli idare kanunlarından tekrar not cıkaracam, buna değer inş
-
Çok az kaldı çok ama hiç heyecan yok.
Çalışmadığından değil bu sınava girmeyi alıştığımdan :))
Gecen sene idarede 11 soru yazdım 4 tanesi geldi bu sene de beklediğim yerler var.
ÖSYM'nin 3-4 yılda bir sen burdamıydın dediği sorular :)) -
Bu sene sınava giren sayısı değişti mi acaba? 71 72 ye düşer mi
-
@sedatinho puan*
-
@Keynesin-Faizi soruları yazında sebeplenelim üstad
-
Sınava başvuru 15 bini doldurmadı 13 bin küsür. Sınav sürecinde izlediğimiz gruplar, tg denemeler sınavın 800-ile 1300 kişi arasında geçeceğini gösteriyor. Soruları görmeden kaç netle kapatacağını kestirmek elbette zor, gecen sene ki gibi olamayacağına aşikar. Piyasadaki belli Yayınları çözen 70 bandını rahatlıkla geçecektir
Ve sınavın belirleyicisi Türkçe olacaktır. 3 - 4 kez okuyacağınız ama alamayacağınız sorulardan olacaktır. Herkesin şimdiden gönlünden geçirdiği kaim makama kavuşması dileğiyle sitres olmayın. Yapacaksınız -
@ahmetdeniz nereden aldınız hocam bu bilgiyi 13 bin olduğunu
-
Sinav salonuna kagit/madeni parayla gorebiliyoruz herhalde?
-
@Avexer giremezsiniz hocam
-
@Avexer girebilirsiniz giriş belgenizde yazar