2020 Kaymakamlık Sınavı.
-
@ahmetdeniz 13 bin çok az bir rakam 20 binden aşağı degildir .sınavın ankara dışındaki illerde yapılma kararı basvuru sayinin cok oldugunu gosterir.sayistay sinavi sadece ankarada yapiliyor .
-
@Avexer ev anahtari otobus binis kartida goturebilirsiniz
-
Herkese başarılar dilerim arkadaşlar
-
@kürşadd başka illerde olmasının sebebi, çok sayıda başvuru değil, covid tehlikesi yüzünden ulaşım konaklama VS sıkıntılar olmalı. İnş sayı düşüktür ve düşük kapatır
-
Herkese başarılar.
-
@sedatinho ozaman neden sayıştay sınavı sadece ankarada sayıştaya girenlere covid yokmu acik ve net basvuru sayisinin yuksek olmasindan dolayı.
-
@kürşadd dııızt!! teorim çöktü
-
@kürşadd sayıştaya girenlere virüs bulaşmıyor hocam hatta rocketman yazıp ulaşım sorunu olmadan ankarayada ulaşabiliyorlar bilmiyor muydunuz
-
@ahmetdeniz
Vay 23:00 Ahmet bey -
Değerli Kaymakam Adayları yarın ki girecek olduğumuz sınavda hepinize başarılar diliyorum. Rabbim utandırmasın. Devletimize, Milletimize hayırlıysa hizmet etmeyi nasip etsin inşallah
-
@Tolgahan-Ayyıldız ben maden faultesi.
-
Yarın Kaymakam Adaylığı sınavına girecek arkadaşlara başarılar dilerim.Allah verdiğiniz emekleri zayi etmesin.
-
Merhaba dostlar hepinize.
Yarın her birinize sınavda başarılar diliyorum. İnşallah hepiniz emeğinizin karşılığını hakkıyla alırsınız. Bahtınız açık olsun -
Herkese başarılar diliyorum.
-
Herkese Başarılar diliyorum Allah yar ve yardımcımız olsun
-
Arkadaslar herkese başarılar diliyorum.Allah yar ve yardımcımız olsun inşallah.Allaha emanetsiniz.Hayirli gunler dilerim.
-
Arkadaşlar herkese başarılar dilerim. Sınava itü ayazağada giriyorum emanet bırakabileceğim bir yer carmı
-
Hepinize geçmiş olsun dostlar.
Sorular hakkında değerlendirmelerinizi ve anımsadığınız soruları ile yanıtlarını merakla bekliyoruz. Hızlıca derleyelim hep birlikte soruları.
Umarım gönlünüzce geçmiştir sınavınız. -
Herkese geçmiş olsun sınavınız nasıl geçti neler sormuşlardı
-
Hsk üye seçimi anayasa mahkemesi üye seçimi hangisine cb üye seçer 2020 tr ekonomisi verileri fonksiyon gaspı yikob bşbleri