2020 Kaymakamlık Sınavı.
-
Planlı dönem(1963-1980) süresince yatırım gerçekştirmelerinin sürekli olarak plan hedeflerini aştığı sektör aşağıdakilerden hangisidir?
A)Sanayi
B)Ticaret
C)Eğitim
D)Ulaştırma
E)Tarım -
-
@Chandler-Bing hayır kaymakamlıkta ortalama bir iktisat geliyor .
-
elimde ahmet nohutçu haziran 2019 insan hakları ve idari hukuku var.Bu iki konuda değişiklik oldu mu?
-
@hayırlısı035 hocam 2020 Temmuz baskısı anayasada hsk doğal üye müsteşar demiş hoca. Onun dışında idarede düzeltmediği bi kısım var mı ben de merak ediyorum
-
@hedef2020 cevap için teşekkürler hocam
-
İyi çalışmalar. Son bi kaç yılın çıkmış soruları var mı acaba?
-
Temsil Yayınlarının Tesir Kitabını alan inceleyen var mı ?
-
@kılıçlar, içinde söyledi: 2020 Kaymakamlık Sınavı.
Planlı dönem(1963-1980) süresince yatırım gerçekştirmelerinin sürekli olarak plan hedeflerini aştığı sektör aşağıdakilerden hangisidir?
A)Sanayi
B)Ticaret
C)Eğitim
D)Ulaştırma
E)TarımCevap D
-
Arkadaslar akfon veya mas denemelerini kullanan oldumu tavsiye edermisiniz
-
@heisenbergww galiba deneme çözmüyor kimse ben de sormuştum ama cevap vermediklerine göre bilgisi yok kimsenin
-
@ryu753 farkettim hocam piyasada deneme az zaten en iyisi alıp denemek
-
@heisenbergww akademikus denemesini sipariş verdim bugün gelip çözünce bilgi veririm
-
@heisenbergww a kadroyu aldım geçen hafta ancak hala gelmedi gelirse onunla başlayacağım denemelere fikrimi paylaşırım
-
@ryu753 ması çözdüm başarılı idi
-
Kpssye kaim makam idare ve anayasa kitabıyla hazırlanmıştım fazla da detaya inmeden gayet yeterli düzeyde baktım şimdi güncel halini aldım kitabın 2000 soru bankası ile geliştirip geçen senenin kas soru bankası ile destekleyeceğim plan bu gerisi insan haklarına ve Allaha kalmış fazla mükemmeliyetçi olmayın derim 5000 soruluk kitaplara aldanmayın derim özellikle kpssye iyi hazırlanmış arkadaşlar her zaman 1 adım önde benim için
-
Arkadaşlar şöyle sağlam çalışmayla 4-5 günde bitecek soru bankası ne önerirsiniz ? (Anayasa idare insan hakları İçeren)
-
Arkadaşlar kisi basi gsyh güncellendi ve 9.213 dolar oldu. Peki gsyh güncellendi mi bilgisi olan varmi ?
-
Bu arada ben kaimi çözdüm insan hakları çok kötü kim hazırladıysa o kadar saçma sorular sormuş ki merak ediyorum kendisi biliyor mu cevaplarını.
-
@ryu753 yalnız değilmişim