2020 Kaymakamlık Sınavı.
-
@hedef2020 KPSS ile kıyaslamak çok doğru olmayabilir ancak belirttiğim gibi genel tekrar amaçlı kullanacağım ve bana da argama konu anlatımı olarak biraz daha amacıma uygun gibi geliyor sanki. Siz soru bankası olarakta argama yı mı öneriyorsunuz?
-
@tahir_soylu hem konu hem soru öneririm. İkisini de beğendim şahsen
-
@tahir_soylu ama genel tekrar amaçlı kullanmak gibi özet değil kitaplar. Sadece renklendirilen bölümler genel tekrar amaçlı kullanılabilir. Ama kitapların inceliğine kanıp da özet olduğunu düşünmeyin yoğun anlatım var kitaplarda
-
@ryu753 cevap paris prensipleri mi
-
Türkiye ekonomisi ve İnsan Hakları açık öğretim pddfsi olan buraya atabilir mi 60 sayfa kontrol ettim ama bulamadım @Aslan-Reyiz
-
Arkadaşlar Gini katsayısı 0,395 olmuş https://www.instagram.com/p/CFHS-5eHKWE/?igshid=yxq1ofo8shpq
-
Ahmet Nohutçu 1-11 Ekim Youtube kanalında kaymakamlık kampı yapacakmış arkadaşlar. İnstagramında duyurmus. ÜCRETSİZ . Bilginize :))
-
@Machiavel baskent kariyerin tr ekonomisi soru bankasinin pdfsini gormustum eger bulabilirseniz buraya da atar misiniz, verileri en guncel guncel orada diyorlardi, cozmus olalim
-
@patrice9 kas
-
@108109kymkmlk dikkat etmedim ne yazık ki
-
2019 büyüme hızları, tarım büyüme hızı, sanayi büyüme hızı, hizmet büyüme hızı, GYSYİH Büyüme hızı, ihracat Oranı, ithalat oranı, kaç milyar $ oldukları en fazla ihracat yapılan ülke en fazla ithalat yapılan ülke TÜFE ÜFE bunları bilen arkadaşlar var mı bulamıyorum
-
@balporsuğu tüik sitesinde yok mu
-
@Mülki_Amir_22 hocam baktım ancak açıkça yazan hiç birşey yok hepsi karışık raporlar
-
2019 büyüme oranı %0,9
Tüfe 11,84
İşsizlik 13,7
En fazla ihracat Almanya
En fazla ithalat rusya
En fazla ticaret yapılan ülke grubu Ab
En fazla ticaret yapılan Seçilmiş ülke grubu oecd -
@108109kymkmlk mülki amir ekonomi kitabı çıktı mı?
-
@revenge pdf sini soruyorsanız bulamadım hocam, sınıf olarak satın aldık biz de kargoya vermişler, pdfsine bakan arkadaşlarımız iyi dedi o yüzden aldık biz de
-
@a-tas kusura bakmayın hocam da özellikle son denemede sorduğunuz sorular sınavdan trilyon kere uzakta. İnsan hakları gelse gelse 6 sorudan 1’i sorduğunuz zorlukta gelir. Ancak siz 6 sorunun 6’sını da uzaydan sormuşsunuz. Ayrıca 5 tanesini uluslararası sözleşmelerden sormuşsunuz ki bu da sınavı iyi analiz edemediğinizi gösteriyor. DENEME ZOR SORMAK DEĞİLDİR. DENEME ADAYA KENDİNİ TEST ETTİRMEKTİR. Sınavdan bir tık zor olabilir ama sizinki kat be kat zor olmuş. Emeğinize saygım var ama bir sonraki denemenizde dediklerimi dost acı söyler gbi algılayıp sınav moduna çekmeniz. Saygılar...
-
@balporsuğu hocam biz de bulamıyorduk bugün bir ekonomi kitabı sipariş ettik tavsiye üzerine artık toplu olsun bilgiler diye pdf sini bulabilirseniz güncel kısmı için aldık
-
@hedef2020 DENEMELERİ bazı varsayımlar üzerine kurguluyorum. Temel işleyiş 4 uluslararası 2 ulusal olacak şekildedir. Bir denemesinde ulusalin esnetilmesi varsayılmıştır. Yorumuzu değerli buluyor kaydediyorum.
-
Herkese iyi çalışmalar . Bende fırsat buldukça çalısıyorum .
Arka sayfalarda bir arkadaş bir insan Hakları sorusu için "bu ne biçim soru ösym boyle soru soruyor mu ? ona gore calısmayı bırakacagım" demiş . Soruya bi baktım, girdiğim ilk kaymakamlık sınavındaki çıkmıs soru sınavın %99.8 inin (bence) yapamadıgı soruydu
üstelık acık uclu sınav oldugu ıcın "bana en yakın şu geldı bende işaretledım" gibi durumlarda olmadı malesef
sınava gırmiş tanıdıgım konustugum hıc kımse yapamamıstı o soruyu .
boyle hiçbir kaynakta olmayan cok detay bir soru osym sorabılıyor . Ama denemelerı soru bankalarını boyle sorularla doldurursanız kimse kalem oynatamaz .
Osym bu derece detay bır soruyu daha sonrakı hıcbır kaymakamlık sınavında sormadı mesela ...
Ama bu sene tekrar bu tip garıp bir soru gelirse de kimse şaşırmaz .
Bu soruları yanlış yapmak sizi rakıplerden geri bırakmaz bu tarz sorular ıcın ekstradan tedırgın olmanıza gerek yok .
kaymakamlık sınavı sonrası her sene yorumlar bellıdır .
Ortak yorum dikkatsızlık sonucu yapılan hatalarla sınav kaybedildiğidir . Yoksa o kaybeden arkadaslar seviye olarak sınavı kazanabılecek kişiler oldugunu anlamıslardır . .
O kadar sınava girdik ne dıkkatsızlıgı şeklinde hafıfe alanlar olacaktır bu sözümü .
Onlara dıyorum kı sınav sonrası gorusuruz
şahsi düşüncem sıvada 65 net ve üstü yapanların çok buyuk bir cogunlugu bilgi birikim olarak sınavda o yanlıs yaptıkları soruları yapamayacak insanlar değiller .
65 netten 75 nete kadarkı o 10 soruluk kısımda büyük bir dikkat ve konsantrasyon yarısı var . Hatta fazla konsantrasyonun bile zararı var . Konuyu zincirleme gereksiz yerlere baglayıp öncüllü sorularda hatalı cevaplar vermenıze sebep olabılır . yanlız 2 diyecegınız yerdee 3. onculide katıp 2-2 dıyebılıyorsunuz .
Kaymakamlık sınavını kapsam olarak diğer sınavlardan daha az konuya sahıp kalite olarak daha dusuk ama zorluk olarak zor sınavlardan bırı olarak goruyorum .Herkese iyi çalışmalar .