2020 Kaymakamlık Sınavı.
-
@fthdyngc evet kaim denemesi geçen sene daha iyiydi. Bu sene sınavdan uzak. İktisat, Tr ekonomisi ve insan hakları gereksi kasılmış
-
@hedef2020 yiğit yılmaz yine aynı çok güzel sınav formatında hadi türkiye ekonomisini geçtim çünkü hiç kimse ösym gibi soramıyor o kısmı şu insan hakları sorusu tarzında daha önce ösym sınavlarında soru gördünüz mü? lütfen bana söyleyin ben sınava hazırlanmayı bırakacağım boş yere hazırlanmayayım
-
@hedef2020 kesinlikle katılıyorum geçen sene çok iyiydi ama tarih ve insan haklarında çok şaşırdım
-
@fthdyngc tarihde anıtkabir aslanlı yol ile cumhurbaşkanlığı forsu sormuşlar bence yolda yürürken aralarında sohbet geçerken hazırlamış gibi birileri. Yiğit yılmazı ayrı tutarak söylüyorum
-
@ryu753 size burada katılmıyorum. Bu soru 2015 ucu açık sınavda soruldu çünkü
-
@hedef2020 http://www.kpssrehber.com/Kutuphane/Dosyalar/2015_KAY.pdf ben göremedim öyle bir soru.
-
@ryu753 hocam bu sorunun cevabı nedir merak ettim
-
@ryu753 Geçen yazmaya yeltendim sonra vazgeçtim. Mülki soru bankası da aynı şekilde hukuk dışında vasatın altında. İnsan haklarına kurşun atarsınız o derece Spesifik bir iki soru yakalama peşinde koşulmuş gibi ve bu da yetkinliği en aşağıya çekmiş gibi geldi bana.
Ek olarak kitap o kadar kötü ciltlenmiş sayfaları tek tek kopup düşüyor. -
Tüm dersleri geçer not alacak bir soru bankası piyasada yok hepsini ayrı ayrı alıp eksiklerini o şekilde tamamlayacakta bütçe yok️
-
@ryu753 cevap a mı hocam
-
@ryu753, içinde söyledi: 2020 Kaymakamlık Sınavı.
@hedef2020 yiğit yılmaz yine aynı çok güzel sınav formatında hadi türkiye ekonomisini geçtim çünkü hiç kimse ösym gibi soramıyor o kısmı şu insan hakları sorusu tarzında daha önce ösym sınavlarında soru gördünüz mü? lütfen bana söyleyin ben sınava hazırlanmayı bırakacağım boş yere hazırlanmayayım
Sorunun direk yazarı benim hocam, bana dilediğiniz konuda doğrudan da yazabilirsiniz. Ama benim size bir şeyi hatırlatmam gerekiyor. Soruyu beğenmemiş olabilirsiniz ama soru AYNEN ÇIKMIŞ SORUDUR. Çıkmış bir soruya bile bu derece tepkili iseniz, lütfen çıkmış sorularla çatışma yerine uzlaşmayı yöntem edinin. Aksi sadece ösym'nin işine yarar, sizin ise elenmenize gerekçe olabilir. Çalışmalarınızda başarılar diliyorum
-
100 sorudan en fazla 3 4 soru çok zor klasmanında olur gibi.
-
@KaimakamAday @a-tas mülki soru bankasınında yazarı sizdiniz galiba bir arkadaş daha şikayetini dile getirmiş. Bu forumda olduğunuzu bilsem size yazardım zaten
-
@a-tas soru hangi yıl çıktı?
-
@ryu753 Forum eski havasında olmadığı için uğrama sıklığım oldukça düşük. Yazmış olsanız da görebilme ihtimalim bu gerekçe ile zayıftı. Açık uçlu sınav yapıldığı yıllara ait sorular bu ve diğerleri de sadece girenler hatırlar. ÖSYM sınav sonrasında bile soruları açıklamıyordu. Hala daha da açıklamış değil. Bir sonraki basımda önerinizi dikkate alarak çıktığı yılı da parantez içinde yazacağıma emin olabilirsiniz. Tekrardan çalışmalarınızda başarılar diliyor. Allah yar ve yardımcınız olsun. Bu vesile ile resmi olarak başlayan sınav yolculuğunda olsan başta eski (gören varsa artık) arkadaşlar olmak üzere herkese en kalbi başarı dileklerimi iletiyorum..Herkese iyi geceler.
-
Tarih için önerisi olan var mı?
Fetihname ile Tarihin Pusulası arasında kaldım. Tarihin Pusulası henüz piyasaya çıkmamış. Fetihname almalı mıyım sizce? -
........
-
@ryu753 ................................
-
Genel tekrar amaçlı konu anlatımı ve soru bankası ayrı ayrı alacağım. Yiğit yılmaz ve Ali argama arasında hangisine karar vermeliyim sizce. Ali argama konu anlatımı hızlı tekrar için kafama yatıyor gibi. Yine de kararsız kaldım görüşlerinizi bekliyorum.
-
@tahir_soylu ali argama alabilirsiniz. Kpss’de bunu açık ve bariz gördüm ben