2020 Kaymakamlık Sınavı.
-
@Kymkm109 ozelde pdfi gonderebilirmisiniz? Yeni takip ediyorumda bulamadım pdfi
-
Merhaba mülki kaymakamlık soru bankası nasıl acaba fikri olan varmı status veya ritüel almayı düşünüyordum bu öneri gelince sormak istedim
Ayrıca telden giriyorum insan kaynakları veya dosyalar diye bir başlıktan bahsedilmiş böyle bir yer göremedim insan hakları ve tr eko notlarının pdf i ni biri hayrına link olarak mesaj atsa çok iyi olur teşekkürler -
@KamuAdayı teşekkür ederim hocam bir de ben de Status 5000 var, deneme olarakta ritüel, kaim ve pelikan var. Kas soru bankası almalı mıyım sizce? Bu sene kimse kaostan memnun değil sanki.
-
@MiraKar kastan diyecektim
-
@MiraKar çok bilmişlik taslamayayım da o 5000 soru gereksiz soru tipleriyle doludur.. 5000 statüs çözeceğime 2000 kaim makam + miargama çözerim daha iyi. Adam geçen sene 4. Olmuştu ve tecrübeli biri
-
@Kymkm109 o zaman kaim makama bakayım hocam. Kas konusunda ne düşünüyorsunuz peki?
-
Merhabalar. Herkese iyi çalışmalar. Malum son 31 gün. Bu süreçte deneme alıp eksikleri tespit etmek önemli diye düşünüyorum. Deneme öneriniz var mıdır? Kas , mülki, ritüel denemeleri hakkında bilgisi veya tecrübesi olan arkadaşlar yorum yapabilir mi?
-
@MiraKar geçen sene almıştım memnun kalmıştım
-
1453 miargama soru bankası iyi mi yoksa arada gördüğüm arkadaşlar reklamcı mı emin olamadım şu kısa zamanda hangi soru bankası alınmalı sizce 1453 iyi mi
-
@periyan kimeydi bu laf ?
-
Bakanlıkların hizmet birimleri notları (ayrıntı olanlar) ( 208 ve 2019 da 1 soru geldi)
Adalet Bak.
-Adalet Destek ve Mağdur Hizmetleri Daire Başk.(2019)
Aile ,Çalışma ve Sos.Hiz.Bak.
-Avrupa Birliği ve Mali Yardımlar Dairesi Başk.
Çevre ve Şehircilik Bak.
-Yerel Yönetimler Gen.Müd.
-Milli Emlak Gen.Müd.
-Mesleki Hizmetler Gen.Müd.Gençlik ve Spor Bak.
-Eğitim,Araştrma ve Koord.Gen.Müd.
-Yatırım ve İşletmeler Gen.Müd.
-Sosyal İlişkiler ve İletişim D.Başk.
-Uluslararası Organizasyonlar ve Dış İlşkiler Gen.Müd.Hazine ve Maliye Bak.
-Dış Ekonomik İlişkiler Gen.Müd.
İçişleri Bak.
-Sivil Toplumla İlişkiler Gen.Müd.
Not :Mahalli İdareler Gen.Müd. kaldırıldı.
Milli Eğitim Bakanlığı
-İnşaat ve Emlak Dairesi Başk.
Milli Savunma Bak.
-Bütce ve Mali Hizmetler Gen.Müd.
-
@iibf gereksiz bence. Artizyon guzel
-
Yiğit Yılmaz Kaim-makam Deneme-3
https://www.dosya.tc/server31/97sum0/Yigit_Yilmaz_Kaim_Makam_Kaymakamlik_Deneme_3.pdf.html
-
@Aslan-Reyiz teşekkür ederiz. Yine sınav tadında olmuş
-
Kendim için değil herkes için bir şey isteyeceğim. Hazine ve maliye bakanlığının sitesindeki verileri herkesin anlayabileceği şekilde özetleyebilecek bir arkadaş var mıdır
-
@marjinalmaliyt57 Özel bir kişiye değildi hocam. İyi çalışmalar.
-
Her il bir seçim ....
Her muhtarlık bir seçim ....
A)çevresidir,bölgesidir.
B)bölgesidir,çevresidir.
C)çevresidir,çevresidir.
D)bölgesidir,bölgesidir.
E)kapsamındadır,alanıdır. -
Türkiye de faiz dışı harcama kalemlerine göre tutar incelendiğinde 2019 yılinda en yüksek harcama payları dağılımı sıralaması
CARİ TRANSFER -PERSONEL-MAL VE HİZMET ALIMLARI -
Arkadaşlar şimdi ÖSYM den mesaj geldi sınav merkezinizi değiştirin diye size de geldi mi?
-
Kişinin istediği şehirde (hangi şehirler var bakmadım) sınava girebileceğine yönelik bir sms geldi şu an. 17 Eylül 23:59’a kadar sınav merkezi seçilmesi, seçilmedipi takdirde Ankara’da sınava gireceği yazılı.