2020 Kaymakamlık Sınavı.
-
Kaymakamlık Sınavı için 17 Eylül 2020 günü (bugün) saat 23.59’a kadar ÖSYM Aday İşlemleri Sisteminden sınava girmek istediğiniz sınav merkezini seçerek kaydediniz.
Bugün saat 23.59’a kadar sınav merkezini seçmeyen adaylar, Ankara’da sınava alınacaklardır. B001Sistemde böyle bir seçenek yok ama inşallah yapmıştır ösym böyle bir şey..
-
@vamos evet ama ben göremedim merkez seçimini aday işlemlerinde?
-
Bana da geldi bu mesaj fakat herhangi bir işlem yapılmıyor ais'te
-
Telefona sınav merkezinizi secınız şeklınde mesaj geldi.
Ama aday işlemlerinde bu yeri bulamadım -
Muhtemelen gün içinde sistemi açarlar. Bakalım hangi şehirler olacak.
-
Bana herhangi bir mesaj gelmedi henüz, benim de yok sistemde tercih seçeneği.
-
Arkdaşlar sınav merkezlerini kendimiz seçebiliyoruz.
-
@kılıçlar nasıl seçiyoruz ben yapamıyorum
-
Böylelikle sınavlar covid nedeniyle ertelenmeyecektir. Hakimlik sınavında da böyle bir uygulama yapılabilir.
-
henüz açılmamış arkadaşlar sanırım seçim ekranı. açıldığı zaman seçim yapan arkadaşlar bilgilendirirse sevinirim.
-
@Tolgahan-Ayyıldız henüz açılmamış gün içerisinde açılır ve muhtemel ki istanbul,izmir ve ankara sınav merkezi olur.
-
@Don-Pablo bu 3 il olacaksa açmanın manası yok.. doğu ve güneydoğu akdeniz karadeniz yine ankaraya taşınırsa ne manası kalır
-
Hayır yani sistemi açmadan niye mesaj atıyorsunuz? İşlem yapamıyoruz.
-
Sistem açıldı
-
Tahminimce 2018 kpss alan sınavlarında olduğu gibi belli başlı yerlerde yapacaklar örneğin Marmara bölgesinde Edirne İstanbul ve Bursa da girilebiliyordu
-
@Tolgahan-Ayyıldız güncelleme kısmından
-
@Tolgahan-Ayyıldız il sayısı çok kardeşim. Ösym giriş yapın her bölgeden il var
-
@redcrossbjk ösym bu sefer baya bonkör davranmış
-
İstanbul'da sadece iki bölge var
-
Arkadaşlar ÖSYM nin sitesinden Girip aday işlemlerinden başvuruyu güncelle dediğinizde sınav giriş yeri seçiyorsunuz 2 tane şuna yapılabiliyor