2020 Kaymakamlık Sınavı.
-
İstanbul için konusursak pek kpss gibi olmamış . Tercih yaptıgım bölgeler bana uzak sayılır . Kpss de oyle degıldı .
-
Helal osym.
-
böyle bir adımı bekliyorduk, emeği geçenlerden Allah razı olsun. ülkemiz artık, "yaptım oldu, onlar düşünsün" diyenler tarafından değil, vatandaşlarımız için her türlü kolaylığı düşünenler tarafından yönetiliyor. Allah razı olsun hepsinden!
-
@OFLU61 2018 kpss alandaki sistemi uygulamışlar o sene Avrupa yakasında sadece bir yer seçilebiliyordu
-
Gecen sene yoktu niye bu sene var ki
-
@john ??
-
@john Covid-19, salgın, pandemi, bulaş gibi şeyleri duydun mu hocam hiç?
-
@john çok zeki bir arkadaş (!) Sınava girmeden mülakat listesinde ilk sıraya adı yazilmalı
-
@john, içinde söyledi: 2020 Kaymakamlık Sınavı.
Gecen sene yoktu niye bu sene var ki
-
Birleşmiş Milletler Kalkınma programı (UNDP) tarafından 2018 yılı verileri baz alınarak hazırlanan insani gelisme endeksi'ne göre Türkiye hangi gelişime içerisinde yer almaktadır?
A)Düşük düzey insani gelisme
B)Orta düzey insani gelisme
C)Yüksek düzey insani gelisme
D)Orta-yüksek düzey insani gelisme
E)En yüksek düzey insani gelisme -
Yanlış alıntı yaptım pardon.
Ankara için iki tercihi de Ankara/Çankaya yapınca ikisi aynı olamaz diyor ama başka seçenek yok. 2. tercihi boş bırakınca onu da kabul etmiyor. Ne yapmak gerek? -
-
@ryu753
Doğru -
Benim anlamadığım Ankara dışında başka bir yerde girmek istemiyorum. O yüzden 2. tercih boş bırakıyorum ama boş bırakılmamalıdır ibaresi çıkıyor. Ne yapmam lazım?
-
@OFLU61 vallahi ben bu duruma sevindim. İstanbul olsun yeter benim icin. Dun bi baktim da tren olarak ankara expressi yok. Otobuslerdeki durumu bilmiyorum. Tren olayi canımı sıkmıştı. Ankaraya gitmektense İstanbulda bana uzak yer çıksın bunu kabul ederim.
Bir sekilde sinava götürecek kisi bulurum:)) -
arkadaşlar merhaba kolay gelsin, hepinize gönülden başarılar diliyorum. Elinde Türkiye ekonomisi güncel veriler (2019) olan var mı ? pdf formatında olan varsa yardımcı olabilir mi ?aykut.erik@caykur.gov.tr şimdiden teşekkür ederim.
-
Benim anlamadığım Ankara dışında başka bir yerde girmek istemiyorum. O yüzden 2. tercih boş bırakıyorum ama boş bırakılmamalıdır ibaresi çıkıyor. Ne yapmam lazım?
-
@sagropa doldurman gerekiyor baska bir secenegin yok
-
@sagropa zaten ilk tercih ettiğin yer çıkıyor genellikle tedbir amaçlı o 2. tercih. olurda dolarsa vs diye
-
@iibf, içinde söyledi: 2020 Kaymakamlık Sınavı.
@sagropa zaten ilk tercih ettiğin yer çıkıyor genellikle tedbir amaçlı o 2. tercih. olurda dolarsa vs diye
Boş bırakırsanız Ankara'da girersiniz diye mesaj geldi. Hocam Ben Ankara'da yaşıyorum zaten. 2. tercih çıkarsa çok saçma olur benim açımdan.