2020 Kaymakamlık Sınavı.
-
2019 Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası Döviz Rezervi 81,2 milyar USD
-
Arkadaşlar Kaymakamlık mülakatını geçen kaymakam Adayları 3 yıl staj görürken maaşta alıyorlar mı, merak ettim de bilgisi olan var mı?
-
@MiraKar Tabiki. Kaymakam adaylığı ayrı kaymakamlık ayrı unvandır
-
@hedef2020 maaş alıyorlardır diye düşündüm sonuçta sıradan bir meslek değil, özelde bile staj yapıp alanlar varken hem de. Ama merak etmiştim yine hem burda sınava hazırlanan arkadaşlar da görüp motive olsunlar diye yazdım. Şahsen kazansam ve staj yaparken maaşımı da alsam düşününce bile motive oluyorum. Teşekkür ederim hocam herkese başarılar
-
İzmir İktisat Kongre Tarihleri
1.İzmir İktisat Kongresi 17 Şubat 4Mart 1923
2.İzmir İktisat Kongresi 2 7 Kasım 1981
3.İzmir İktisat Kongresi 4 7 Haziran 1992
4.İzmir İktisat Kongresi 5 9 Mayıs 2004
5.İzmir İktisat Kongresi 30 Ekim 1 Kasım 2013 -
@kılıçlar, içinde söyledi: 2020 Kaymakamlık Sınavı.
İzmir İktisat Kongre Tarihleri
1.İzmir İktisat Kongresi 17 Şubat 4Mart 1923
2.İzmir İktisat Kongresi 2 7 Kasım 1981
3.İzmir İktisat Kongresi 4 7 Haziran 1992
4.İzmir İktisat Kongresi 5 9 Mayıs 2004
5.İzmir İktisat Kongresi 30 Ekim 1 Kasım 2013Genelde 1.nin tarihi soruluyor ama digerlerini bilmekte fayda var
-
Büyükşehir belediyesi genel sekreterliğine atamayı hangi bakanlık yapıyor?
-
@azizcemal iç işleri
-
@azizcemal içişleri değil çevre şehircilik..
-
@selimisik 2018'nin sonunda Çevre ve Şehircilik olarak değişmiş olabilir mi
-
@azizcemal değişti hocam çevre şehircilik
-
@azizcemal dalmışım hocam kusura bakmayın. İl özel idaresi geldi direkt aklıma
-
-
-
Son 1 ay önce yapılan değişikliklerin sınavda çıkma ihtimali var mı sizce ?
-
Herkese merhaba arkadaşlar. Eskimeyen sevdamıza hazırlıklar nasıl gidiyor ? Kısmetse yine yine yeniden giriyoruz sınava..
-
@ryu753 hocam peki il genel sekreteri de mi çevre ve şehircilik? Kanunda halen valinin teklifi ve ic işleri bakanlığı onayi yazıyor
-
@2020son_ Vali- iç işleri
-
https://twitter.com/muratguzelli/status/1307005230740107269 arkadaşlar Murat hoca böyle bir etkinlik başlatmış. Malum hepimizin mağdur olduğu bir konu diğer meslek grupları gibi tepkimizi ortaya koymakta fayda var Twitter kullananlar destek verebilir tweete.
-
@Khazad-Dum
bu etkinliğe iibf mülakatlarında adalet başlığı altında destek vermek mülakatların adaletsiz olduğunu kabul etmek anlamına gelir. amacı kamuya girmek olan insanların da bu tür söylem ve başlıklar altında etkinliklere destek vermesini pek beklemeyin açıkçası. kimse fişlenmek veya olacak şeyi de olmaz hale getirmek istemez. söylem ve seçilen kelimeler yanlış. sonuç getirmeyecektir.