2020 Kaymakamlık Sınavı.
-
@sagropa zaten herhangi bir guncelleme yapilmazsa gun sonuna kadar zaten sinav yeri Ankara olacak bilgisi mesajda yaziyor.Ankarada girmek isteyenler herhangi bir sey yapmasina gerek yok ki. Bu Ankarada disinda girmek isteyenler icin yapilmis bir durum.
-
Bir adayin ikameti olan il seceneklerde yoksa Ankaradan daha rahat ulasilabilinecek bir baska il secilmesine firsat taniniyor.
-
Benim il geldi Allah'ım sana şükürler olsun tozlu notları çıkarma vakti geldi bu senede yüzümüz güler sonuç sayfasında inşallah
-
@sagropa hiçbir güncelleme yapmayanların Ankara’da gireceği sms’te yazıyor. Güncelleme yapmayın.
-
@Nostromo, içinde söyledi: 2020 Kaymakamlık Sınavı.
@sagropa hiçbir güncelleme yapmayanların Ankara’da gireceği sms’te yazıyor. Güncelleme yapmayın.
Evet. gördüm. Ben de öyle karar verdim. Teşekkürler..
-
@Kymkm109 teşekkürler hocam
-
@yirmiucuncu ritüel biraz zorlama sorulardan gibi geldi, MÜLKİden memnun kalmıştım, kaim de güzel bu arada.
-
@Aslan-Reyiz hocam siz de sınavda çıkabilecek mevzuat, kanun, yönetmelik, kararnamelerin falan listesi var mı? Sınava ilk gireceğim o yüzden tam emin olmak istiyorum.
-
-
@grwvh çok teşekkürler hocam
-
@MiraKar teşekkürler hocam
-
Arkadaşlar biraz ara verdim buraya.
Şimdi Türkiye ekonomisi , insan hakları güncel kapsamlı kitap arıyorum yardımcı olabilecek var mı özellikle tr ekonomisinde
-
Param olmadığı için geçen hafta başvuru yapamamıştım. Şimdi geç başvuru yapacağım, Ankara'da yaşıyorum. İlla 2.sınav merkezi seçmemi istiyor sistem. Ankara dışında bir merkez seçmek istemiyorum, zorla bir yer seçmek zorunda mıyım? Bu nasıl iş arkadaşlar, yardımcı olabilecek var mı?
-
@hukuk075 herhangi bir merkezi seçmeyen adaylar ankarada alınacakmıs sınava boş bırakabilirsiniz.
-
@iibf hocam boş bırakıyorum ama sınav merkezi tercihi zorunludur diyor
-
@hukuk075 siz ankarayı seçin zaten genel olarak ilk tercih gelir 2. tercih biraz tedbir amaçlı oluyor.
-
Aklıma şu cogunluğun istanbul'u tercih edip sınava Ankara'ya gittigi Sayıştay sınavı geldi inş öyle bir şey olmaz
-
Ben boş bırakıyorum. Zaten mesajda belirtilmiş; hiçbir tercih yapmayanlar Ankara'da girecektir diye.
-
Arkadaşım, geç başvuru yapanlar ilk kez başvuru yapmış olduğu için mecburen sınav merkezi seçimi istiyor sistem. Herhangi bir seçim yapmamaya veya sadece Ankara'yı seçmeye izin vermiyor.
-
@hukuk075
geç başvuruysa seçeceksiniz hocam mecbur. ben yapmayacağım tercih ankarada yaşıyorum. size uygun olabilecek bir ili daha seçeceksiniz artık yapacak birşey yok. yüksek ihtimalle ankara gelir zaten