2020 Kaymakamlık Sınavı.
-
@frhtgr Bende sınavdan sonra üyelik açtım ancak sınav döneminde de diğer dönemlere göre fazla hareket yoktu grupta
-
@oguuzzz o da doğru hocam bu sene genel bi sessizlik var kaymakamlık başlığında bir an önce açıklanma tarihi gelir de şu stresli bekleyişten kurtuluruz.
-
@frhtgr sosyal medyada da etkileşim düşüktü..Acikcasi hazırlanan mi az oldu yoksa tam tersi millet tamamen sınava mı hazırlandı merak etmiyor değilim
-
Forum biraz boş çünkü şuan millet sayıştay ve hakimlik için bastıyor, puanını yazan çıkıp pusuya çekilmiştir çok fazla yorum yazan yok aynı kişiler dönüoz konuşmaları
-
Açıklanma tarihi 18 kasım mı ben göremedim bir yerde ama
-
@sessessc Eğer dediğin gibiyse insanların fazla sınava hazırlanması barajın düşük olması için etkili olur
-
@raskolnikov1 18 Kasım olması lazım
-
Arkadaşlar 250 kişilik whatsapp grubundan sorular açıklanınca 150 kişi direk çıktı. Kalan 100 kişide de anca 10-15 kişi felan netini yazdı emin oldun hepsi 69-70-71-72 daha farklısını görmedim. İnsanların yazmama nedenleri çok açık puanlarının 69-70-71 bandında olması ve 1 soruyu yanlış hatırlıyo olabilme ihtimalleri. Ayrıca eğer bu sınav 74-75 ile kapatırsa bu sınav beni çok ürkütür demekki az biraz 2019 seviyesindeki bir sınavda baraj 80 üstüne çıkacak mesajını verir.
Not: beni de ekleyin 70.5
-
@aslanturbey 2019 sınavına benzer şekilde olsaydı bu sene çok daha fazla yükselirdi baraj çünkü öncüllü soru sayısı azdı ve bu sınav gibi detaya fazla inilmemisti..
-
Geçen yıl dan dolayı 70 civarı demeye korkuom ama sanki o civarlar ın kokusu gelio
-
@oguuzzz instagram anketlerinde manipüle edilmesine (sınava girmeyenler dahi oy atmışlar) rağmen çıkan sonuç 73 bandıydı. Açıkçası benim öngörüm bu sınavın 71 ile kapatacağı yönünde.
-
@frhtgr instagram ve facedeki anketleri ciddiye almıyorum açıkçası kaldiki kpss gruplarına bakıyorum her sene olduğu gibi insanlar netini fazla fazla hesaplamış sonuç açıklanınca klasiktir söylediklerinden düşük geliyor..Bilerek manipüle edenlere girmiyorum bile
-
@oguuzzz işte tam dediğin gibi üstad manipüle edenleri ayıklayınca sınav düşük kapatacak gibi duruyor.
-
Son iki yilin verilerini degerlendirince 70 e düşmeyecegi 73 ün üstüne de çikmayCagi belli oluyor.yigilma 70-73 arasi gibi artk 400. Olanin netj kC olur aciklaninc gorulecek.
-
2018 gibi dolmama ihtimali var mıdır acaba
-
Sizleri okuyunca umutlanıyorum,geçen yılın tam bu zamanlardaki sayfasını okuyunca maalesef diyorumki aynen tekerrür ediyor her şey.Max.70 olur diyenler,en fazla 71 diyenler,400 dolmayacak diyenler...
-
@heisenbergww aynı şoku Bn geçen sene yaşadım sayfa 80 küsür ler 70 küsür ler den geçilmiyor Du yine de temlinli davranmak lazım, ![alt metni](görsel url)
-
@Yunus1059 hocam bnce zor gibi geliyor
-
@sessessc geçen sene listeden belli oluyordu başlarda evet tablo aynıydı ama süreç ilerledikçe yüksek netler ortaya çıktı hatta ben geçen sene bu liste doğruysa 80 e yakın kapatır demistim yani bizim için en önemli şey şimdilik liste katılımı arttırmamız gerekiyor
-
70-74 arası yığılma çok olduğundan 400 kişi dolmama ihtimali çok zayıf sanki.